Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nox Player Emulator: Tρέξτε εφαρμογές & παιχνίδια Android στο PC

Ο Nox Player είναι αναμφίβολα η καλύτερη και πιο απολαυστική μέθοδος για να τρέξουμε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC.
Πρόκειται για έναν ταχύτατο και εντυπωσιακό emulator νέας γενιάς, που με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο μπορεί να προσφέρει μια θεαματική εμπειρία του Android στο PC.
Στις δοκιμές μας, φάνηκε στην πράξη ότι είναι από τους πιο γρήγορους και ελαφρείς emulator, και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή. Ταυτόχρονα είναι ίσως και ένας από τους πιο ισχυρούς.
Το απολύτως δωρεάν πρόγραμμα τρέχει σε Windows και MacOS. To μέγεθος του αρχείου της εγκατάστασης είναι 376 ΜΒ για το λειτουργικό της Microsoft.

https://www.bignox.com/en/download/fullPackage

Ο Nox υποστηρίζει απευθείας την πλάγια εγκατάσταση των APK αρχείων που έχουμε στο PC. Το μόνο που κάνουμε είναι απλά να σύρουμε το app μέσα στο περιβάλλον του προγράμματος.
Την ίδια ενέργεια με το Drag and drop, μπορούμε να την κάνουμε και με τις φωτογραφίες που έχουμε αποθηκευμένες στο PC.
Ξεκινώντας τον emulator, πρέπει αρχικά να προχωρήσουμε με την αλλαγή της γλώσσας στα Ελληνικά. Η εφαρμογή δεν αναγνωρίζει αυτόματα τα Ελληνικά Windows που έχουμε. Έχει ως προεπιλογή τα Αγγλικά.
Στα δεξιά της επιφάνειας εργασίας του προγράμματος και στο κάτω τμήμα, βρίσκονται τα τρία γνωστά μας πλήκτρα. Θα μας βοηθήσουν να επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού, και να μην χανόμαστε έως ότου εξοικειωθούμε με την εφαρμογή.
Στη συνέχεια, και όπως ακριβώς κάνουμε με όλες τις νέες Android συσκευές μας, θα πρέπει να συνδεθούμε με τον λογαριασμό μας στην Google, για να μπορούμε να κατεβάζουμε τα apps από το Play Store.
Ο Nox προσομοιώνει πλήρως το root στη συσκευή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να εκτελούμε όλες ανεξαιρέτως τις εφαρμογές για root, όπως θα κάναμε στο rooted κινητό. 
Η λειτουργία του root μας παραχωρεί απλά έναν ρόλο Superuser στο Nox, για να ελέγχουμε απόλυτα την κάθε εφαρμογή. Επιπλέον, ξεκλειδώνει το ενσωματωμένο εργαλείο με δυνατότητες βιντεοσκόπησης σε ό,τι κάνουμε μέσα στο περιβάλλον του Nox.
Παρ' όλα αυτά μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε δυο δημοφιλή apps για root, το System app remover που απεγκαθιστά μαζικά τα apps και το bloatware, και το Lucky Patcher. Τα έχουμε παρουσιάσει στον οδηγό με τις εφαρμογές για root.
Είναι αναμφίβολα τα ιδανικότερα apps για τους emulator, και ιδίως για τον Nox, καθότι είδαμε ότι συνεργάζονται πολύ καλά.
Ιδίως το Lucky Patcher μπορεί να μας βοηθήσει να παρακάμψουμε τις πληρωμές μέσα στα παιχνίδια, και ταυτόχρονα να απομακρύνουμε δια παντός τις εμβόλιμες διαφημίσεις μέσα στα apps και τα games.
Επιπλέον, μπορούμε να διαχειριζόμαστε και να κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων στις εγκατεστημένες εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, από ό,τι θα το κάνουμε στο Android περιβάλλον του Nox.
Καλό είναι να θυμόμαστε σε περίπτωση που θέλουμε το app και στο κινητό μας, ότι οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες του Lucky Patcher τρέχουν πλέον και χωρίς root.
Μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν με απόλυτα νόμιμο και ασφαλή τρόπο, από το εναλλακτικό κατάστημα Uptodown.
Για να έχουμε λοιπόν την προσομοίωση του root στον Nox, πρέπει να πατήσουμε στο εικονίδιο ρυθμίσεων του Nox που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.
Στη συνέχεια δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το root, και να αποθηκεύσουμε τη ρύθμιση. Κατόπιν, θα μας ζητηθεί να επανεκκινήσουμε τον emulator.
Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορούμε να ορίσουμε πόσο επεξεργαστική ισχύ και μνήμη θέλουμε να καταλαμβάνει ο emulator, την ανάλυση της οθόνης, ακόμη και να αλλάξουμε τη μάρκα του κινητού και το ΙΜΕΙ.

VT-x (Virtualization Technology)

Η τεχνολογία του virtualization βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή μας, και ταυτόχρονα επιτρέπει στον Nox Player να λειτουργεί πιο ομαλά και πολύ πιο γρήγορα.
Από προεπιλογή το πρόγραμμα έχει ρυθμισμένη την απόδοση του emulator στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο (Low).
Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να έχουμε επεξεργαστή που να υποστηρίζει το VT-x, και να χάνουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητες του προγράμματος σε ό,τι αφορά την απόδοση.
Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε ένα λιλιπούτειο portable πρόγραμμα που προτείνει o Nox. Θα μας πει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν η CPU υποστηρίζει το VT-x.
Το μικρό πρόγραμμα ονόματι LeoMoon CPU-V, δεν ανιχνεύει μόνο αν η CPU υποστηρίζει το Virtualization Technology, αλλά ταυτόχρονα μας ενημερώνει αν είναι ενεργοποιημένο στο BIOS.
Μόλις το τρέξουμε, αν η διάγνωση μας δείξει την παραπάνω εικόνα με τις πράσινες ενδείξεις, και στην υποστήριξη στα αριστερά, και στο BIOS στα δεξιά, αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής υποστηρίζει και έχει ενεργό το VT.
Έτσι μπορούμε μετά να αυξήσουμε την απόδοση του Nox, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την εμπειρία με το Android στο PC.
Το μόνο που πρέπει να θυμηθούμε είναι να ανεβάσουμε τις ρυθμίσεις της απόδοσης του Nox, είτε στο “Mid" είτε στο “High” αν έχουμε καλό σύστημα, και μετά να τις αποθηκεύσουμε.

Περισσοτέρα μπορείτε να διαβάσετε στο πολύ ωραίο και αναλυτικότατο άρθρο του pc steps εδώ.

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home