Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



YouTube live stream: Δείτε την παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού σε πραγματικό χρόνο


Live stream στο YouTube καταγράφει την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα η ζωντανή ροή του Roylab Stats παρουσιάζει έναν παγκόσμιο χάρτη της πανδημίας σε πραγματικό χρόνο όπου δείχνει τον αριθμό των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων, θανάτων και ανακτημένων περιπτώσεων του COVID-19.

Το ζωντανή ροή του καναλιού ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου και αρχικά εμφάνιζε επίσημα στοιχεία από τις κυβερνήσεις το οποίο και ενημερωνόταν ανα τακτά χρονικά διαστήματα από τον δημιουργό του.

Καθώς η διάδοση του κοροναϊού έχει κλιμακωθεί, η αμεσότητα της κάλυψης έχει αυξηθεί με αρκετούς συντονιστές να έχουν αναλάβει αυτό το έργο ανά τον κόσμο.

Η ζωντανή ροή στοχεύει να παρέχει μια ενημερωμένη και ακριβή εικόνα για την εξάπλωση του ιού.

Ο δημιουργός της ζωντανής ροής Roylab Stats, που εδρεύει στη Νότια Κορέα, δήλωσε ότι ο στόχος ήταν απλώς «η παρουσίαση αξιόπιστων δεδομένων» και όχι η δημιουργία «φόβου».

Εκτός από την παρουσίαση ενός αριθμού εναλλασσόμενων γραφημάτων, χαρτών και άλλων χαρακτηριστικών, ο ιστότοπος έχει μια συνεχώς παρούσα λίστα χωρών, κατά φθίνουσα σειρά, όπου περιγράφεται λεπτομερώς ο αριθμός θετικών δοκιμών με κοροναϊό, θανάτων και ανακτημένων περιπτώσεων.

Τέλος παρέχει ότι τελευταίο ειδησεογραφικό νέο υπάρχει σχετικά με τον ιό από κορυφαία ειδησεογραφικά sites.
Για περισσότερα μπορείτε να το επισκεφθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home