Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cosmote: Δώρο 15GB με κάθε online πληρωμή λογαριασμού


Δώρο 15GB για 7 μέρες κάθε φορά που πληρώνεις το λογαριασμό Κινητής ή Σταθερής με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το My COSMOTE App και My COSMOTE Web!Το δώρο ισχύει για κάθε εξόφληση λογαριασμού σταθερής ή κινητής μέσα από το My COSMOTE app ή My COSMOTE web. Δεν ισχύει για πληρωμή λογαριασμού τρίτου, για μερική πληρωμή καθώς και για πληρωμή στο cosmote.gr χωρίς login στο My COSMOTE.

Το δώρο ισχύει για εξόφληση του συνόλου του λογαριασμού και είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση στο My COSMOTE app ή My COSMOTE web, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Το δώρο μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός μια ημέρας από την εξόφληση του συνόλου του λογαριασμού και έχει διάρκεια 7 ημέρες από την ενεργοποίηση και ισχύει για κάθε εξόφληση λογαριασμού σταθερής ή κινητής στο My COSMOTE app και My COSMOTE web. Δεν ισχύει για πληρωμή λογαριασμού τρίτου, για μερική πληρωμή καθώς και για πληρωμή στο cosmote.gr χωρίς login στο My COSMOTE.
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home