Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ubuntu 20.04 | Νέα έκδοση με νέα χαρακτηριστικά


Η νέα έκδοση του Ubuntu 20.04 LTS είναι διαθέσιμη για λήψη και εγκατάσταση και φέρνει νέα χαρακτηριστικά με αναβαθμισμένο πυρήνα Linux για υποστήριξη νέων συσκευών και πολλά άλλα που θα δούμε στο σημερινό άρθρο.
Όπως συμβαίνει κάθε δύο χρόνια, έτσι και σήμερα μια νέα Ubuntu LTS έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη με υποστήριξη 5 χρόνια (μέχρι το 2025) για το Ubuntu Desktop και Ubuntu Server, και 3 χρόνια για τις παράγωγες διανομές.
Το Ubuntu 20.04 συνεχίζει από εκεί που ξεκίνησε το Ubuntu 18.04 και βελτιώνει την μεγάλη αλλαγή που έγινε στο γραφικό του περιβάλλον.

Τι νέο υπάρχει στο Ubuntu 20.04

Σε επίπεδο πυρήνα Linux, έρχεται με την έκδοση 5.4 το οποίο υποστηρίζει περισσότερους επεξεργαστές ιδίως του τύπου ARM, το σύστημα αρχείων exFAT, καθώς και το WireGuard για χρήση σε VPN. Επίσης παρέχει υποστήριξη για τις νεότερες κάρτες γραφικών της AMD, όπως AMD Navi 12 και 14 GPUs, AMD Arcturus και AMD Dali APU / AMD 2020 APU πλατφόρμες. αλλά και του Raspberry Pi.
Επίσης έχει ενσωματωθεί υποστήριξη για
Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την αναλυτικότατη παρουσίαση από το πάντα έγκυρο Cerebrux.net.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home