Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Οι τιμές διάθεσης του iPhone SE στην Ελλάδα και πότε κυκλοφορεί



Η ανακοίνωση του iPhone SE από την Apple έχει δημιουργήσει αίσθηση, με το οικονομικότερο iPhone να αναμένεται στην Ελλάδα από τις 24 Απριλίου με τιμή από €499 σύμφωνα με πληροφορίες μας.
Η τιμή αυτή αφορά το μοντέλο των 64GB ενώ το κόστος για το μοντέλο των 128GB ανεβαίνει στα €569 και του ανώτερου μοντέλου με χωρητικότητα 256GB στα €699. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη χώρα μας έχει οριστεί για τις 24 Απριλίου όμως το πιθανότερο σενάριο είναι οι πρώτες συσκευές να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών μερικές ημέρες αργότερα εξαιτίας του αυξημένου φόρτου εργασίας που επικρατεί στον κλάδο των μεταφορών. Όπως ισχύει με κάθε νέο προιόν της Apple, έτσι και το iPhone SE έρχεται με δωρεάν ετήσια συνδρομή στη video streaming υπηρεσία Apple TV+.
Η νέα έκδοση του «μικρού» iPhone έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη έκδοση, διαθέτοντας τον σχεδιασμό του iPhone 8, αλλά και πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά που συναντάμε στο πιο σύγχρονο iPhone 11. Οι μικρές διαστάσεις της συσκευής οφείλονται αρχικά στην οθόνη των 4,7 ιντσών, τεχνολογίας LCD IPS η οποία υποστηρίζει τεχνολογία True Tone. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, το γνωστό Touch ID βρίσκεται στο ίδιο μέρος όπως και στο iPhone 8 και δεν είναι ενσωματωμένος στην οθόνη όπως στις τελευταίες γενιές των android smartphones.
Οι επιδόσεις του iPhone SE αναμένονται να είναι κορυφαίες εξαιτίας της παρουσίας του A13 Bionic SoC, του ίδιου chipset που «τροφοδοτεί» τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Στο πίσω μέρος υπάρχει μόνο μία κάμερα (ευρυγώνια) η οποία προέρχεται και αυτή από το IPhone 11 διαθέτοντας 12MP ανάλυση, σύστημα φακού 6 οπτικών στοιχείων, υποστήριξη OIS και διάφραγμα f:/1.8. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η συσκευή διαθέτει μπαταρία 1821mAh (είναι ακριβώς όμοια με αυτή του iPhone 8 ) και το μέγεθος της RAM είναι 3GB.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home