Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δωρεάν τηλεφωνική εισαγωγή στην online πραγματικότητα από το Papaki



Η υπηρεσία “Βγες online” είναι διαθέσιμη σε εταιρείες και ιδιώτες και περιλαμβάνει δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική, εξατομικευμένη στις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.
Το Papaki δηλώνει πως υιοθετεί αυτή την πολιτική προκειμένου να ανταποκρθεί στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω του COVID-19, προσφέροντας μία δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία με στόχο να βοηθήσει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους ιδιώτες στην ψηφιακή τους μετάβαση και ανάπτυξη.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό session μέσω τηλεφώνου, ώστε να υποστηριχθούν όλοι εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους ιστοσελίδα ή ακόμη και το δικό τους e-shop μέσα σε λίγες ώρες. Όλες οι συμβουλές παρέχονται με απλό και κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να μπορούν να φανούν χρήσιμες ακόμα και σε όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον ψηφιακό κόσμο.

Η αξία της υπηρεσίας έγκειται στο ότι βοηθάει τον καταναλωτή να πάρει απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχει ως προς την μετάβασή του στον online κόσμο, ανεξάρτητα από τον βαθμό εξοικείωσής του με τις νέες τεχνολογίες ή αν έχουν προηγηθεί άλλες έρευνες που έχει κάνει στο internet που ενδεχομένως να έχουν γεννήσει νέα ερωτήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν πώς μπορούν να αποκτήσουν online παρουσία, καθώς και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις όπως το τι είναι το domain name και το hosting και σε τι χρειάζονται, πώς μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα εργαλεία, πώς μπορούν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα, ένα e-shop, ένα blog, εάν χρειάζονται εταιρικό email, πώς θα φέρουν πελάτες στο site τους, αλλά και τις βασικές αρχές και μεθόδους του Search Engine Optimization (SEO).

Μέσα από τα εκπαιδευτικά sessions, το Papaki παρέχει καθοδήγηση όσων θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρονική παρουσία στα πρώτα βήματα αυτής της διαδικασίας. Καθώς η πανδημία επιτάσσει την ταχεία μετάβαση της αγοράς προς την ψηφιακή της διάσταση, αυτές οι γνώσεις θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ ακόμα και για εκείνους που δεν είχαν έρθει μέχρι σήμερα σε επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home