Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διαθέσιμο το νέο FRITZ! OS 7.20


Αναμφίβολα, για ένα πράγμα που φημίζεται η AVM είναι για την τεράστια ευελιξία που προσφέρει το FRITZ! OS, το ειδικό dedicated λειτουργικό σύστημα της γερμανικής εταιρείας, το οποίο κατοικεί σε όλα τα routers και δίνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων. Το FRITZ! OS πρόκειται ουσιαστικά για έναν «ζωντανό» οργανισμό που αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς εκατοντάδες software developers για να κάνουν το εν λόγω ξεχωριστό δωρεάν λειτουργικό σύστημα ακόμη πιο πλούσιο σε features, αλλά κυρίως πιο ασφαλές! Η νέα έκδοση του FRITZ! OS 7.20 αναμένεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, ευκολία στη χρήση και φυσικά ασφάλεια. Μαζί του έρχονται περισσότερα από 100 updates για Mesh Wi-Fi, Smart Home και τηλεφωνία που σας καλούν να τα εξερευνήσετε.
Πιο συγκεκριμένα, με το αναβαθμισμένο OS, οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερες ταχύτητες στο Wi-Fi δίκτυο τους, καθώς η λειτουργία Mesh επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση των δεδομένων και την ταχύτερη διάδοση τους στο οικιακό δίκτυο. Με το Mesh, όλες οι ασύρματες συσκευές όπως smartphones, tablets έως και τηλεοράσεις, τρέχουν πιο γρήγορα κι από τον άνεμο και επικοινωνούν μεταξύ τους καλύτερα. Παράλληλα, η έκδοση 7.20 του διάσημου λειτουργικού προσφέρει επανασχεδιασμένες σελίδες για Smart Home / Office, πράγμα που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, το FRITZ! OS 7.20 υποστηρίζει πλήθος σένσορες τύπου DECT ULE τρίτων κατασκευαστών, ενώ παράλληλα οι βελτιώσεις που προσφέρει το αναβαθμισμένο OS επεκτείνονται και στους τομείς ασφάλεια του Wi Fi Hotspot, ταχύτητα του VPN και Fritz! NAS καθώς και στην τηλεφωνία.

Για μία ακόμη φορά η AVM πρωτοπορεί, προσφέροντας στους users τον απόλυτο έλεγχο. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY AE, 210 6133000.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home