Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Instagram υποστηρίζει πλέον QR code


Νέα λειτουργία για την πλατφόρμα που πλέον προσφέρει σε εταιρείες και ιδιώτες τη δυνατότητα να κατευθύνουν χρήστες στα προφίλ τους ακόμα πιο εύκολα.

Το Instagram ανακοίνωσε την υποστήριξη χρήσης κωδικών QR, με την εφαρμογή της λειτουργίας να είναι άμεση. Χάρη σε αυτή, οι χρήστες θα είναι σε θέση να δημιουργούν τα δικά τους, μοναδικά QR code τα οποία και εφ’ όσον σκαναριστούν μέσω σχετικού app, θα οδηγούν απ’ ευθείας στη σελίδα τους στο Instagram.

Στην πράξη, πρόκειται για έναν εύκολο τρόπο να κατευθύνει κανείς χρήστες στο προφίλ του στο Instagram, αφού ο κωδικός QR μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα περιστάσεων -από την εισαγωγή του σε site, μέχρι την εκτύπωσή του σε αυτοκόλλητο για χρήση σε φυσικό χώρο. Η νέα αυτή δυνατότητα βέβαια, βρισκόταν εδώ και αρκετούς μήνες σε δοκιμαστικό στάδιο στην Ιαπωνία, αντικαθιστώντας τη λειτουργία των Nametag -η χρησιμότητα της οποίας περιοριζόταν αποκλειστικά εντός του app.

Η δημιουργία του δικού σας QR code θα γίνει μέσα από το μενού του app. Αφού προσαρμόσετε την εμφάνισή του, μπορείτε είτε να το αποθηκεύσετε ως φωτογραφία, είτε να το μοιραστείτε κατ’ ευθείαν.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home