Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft προσφέρει από τώρα έκπτωση για τα Vista


Η Microsoft, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους κατασκευαστές υπολογιστών και εξαρτημάτων, οι οποίοι φοβούνται ότι θα μετριαστούν οι Χριστουγεννιάτικες αγορές PC λόγω των διαδοχικών καθυστερήσεων στην κυκλοφορία των Windows Vista, ανακοίνωσε το πρόγραμμα Express Upgrade to Windows Vista. Θα προσφέρεται, δηλαδή, έκπτωση σε καταναλωτές ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την αναβάθμιση στα Vista, εάν αγοράσουν PC με Windows XP από τώρα και μέχρι τις 15 Μαρτίου 2007.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε να κυκλοφορήσουν κανονικά τα Vista για να αγοράσουμε υπολογιστή με προεγκατεστημένη την πολλά υποσχόμενη νέα έκδοση του κυρίαρχου λειτουργικού. Αρκεί να αγοράσουμε σε αυτή τη περίπτωση ένα Vista Capable PC και να ζητήσουμε από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές (ποιοι άλλωστε δεν θα σπεύσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα;) το κουπόνι έκπτωσης για την αναβάθμιση από τα ΧΡ στα Vista, όταν και όποτε τα τελευταία κυκλοφορήσουν κανονικά και πλήρη.

Το ίδιο θα ισχύσει κατά τα λεγόμενα της εταιρίας του Redmond και για την αναβάθμιση της οικογένειας του Office στη έκδοση 2007. Οι καινούριες εκδόσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν σχεδόν μαζί, ανάλογα άλλωστε με την πολιτική marketing που θα θέλει να εφαρμόσει τότε η Microsoft, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Αναμένεται επομένως, οι κατασκευαστές να εκμεταλλευτούν τελικά την παραδοσιακά ενισχυμένη κίνηση στην αγορά PC κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους με την Microsoft όσον αφορά την υιοθέτηση των προϊόντων της. Από την πλευρά τους οι καταναλωτές θα κάνουν χρήση των προνομίων και των προσφορών που θα ισχύσουν την χρονική αυτή περίοδο, περιμένοντας κατόπιν το «δωράκι» των νέων πολλά υποσχόμενων εκδόσεων σε χαμηλότερη (ή και μηδενική ανάλογα τον κατασκευαστή) χρέωση.

Μην ξεχάσετε λοιπόν εφεξής να ζητήσετε το κουπόνι αυτό όταν πάτε να αγοράσετε το νέο σας Χριστουγεννιάτικο Windows Vista Capable PC. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.windowsvista.com/expressupgrade.

πηγη: www.pathfinder.gr


Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home