Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



AEK MILAN 1-0 ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ !!!!































Εχθές ανήμερα της γιορτής της η Παναγιά έκανε ενα ακόμα θαύμα..

Ότι και πω θα είναι λίγο ζήσαμε ιστορικές στιγμές εχθές..

Ενας πύρινος κόσμος έκαψε σαν πύρινη λαίλαπα τα ατού της Μιλαν.

Ενας φανταστικός Stefano Sorentino εχθες "έπιασε κυριολεκτικά τις κάλτσες του" (κατα την ποδοσφαιρική διέλεκτο αυτος που κατεβάζει τα ρολά της εστίας του)..

Μια "δεμενη" ομάδα με ενα πραγματικό Στρατηγό προπονητή στο τιμόνι της οδηγησε την ΑΕΚ στην πιο λαμπρή νίκη στην νεότερη ιστορία της...

Ενας Πρόεδρος με όραμα αλλά και ευαισθησίες (γιατί Ντέμη να στενοχωριεσαι για τους λίγους που δεν σε αποδέχονται ..)και το αγγιγμα του μίδα ..

Τι άλλο μπορούμε να πουμε εμεις οι αγνοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ , μονο αυτό..

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους !!

Ο αγώνας

Αν είναι όνειρο, μην μας ξυπνάτε! Η ΑΕΚ έκανε το θαύμα και όπως είχε πει ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, ήταν πραγματικά "μεγάλη" κόντρα στην Μίλαν. Η Ένωση επικράτησε με 1-0 των Ιταλών με το μαγικό γκολ-φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ και τον Στέφανο Σορεντίνο να κατεβάζει τα ρολά σε όλες τις προσπάθειες των επιθετικών του Κάρλο Αντσελότι. Χρυσό τρίποντο για τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι έφτασαν στους 7 βαθμούς και πέρασαν στην δεύτερη θέση του ομίλου, ένα βαθμό πάνω από την Λίλ. Το παιχνίδι στο «μικροσκόπιο». «Η μεγαλύτερη νίκη... αλλά μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. «Δούλεψαν» για την ΑΕΚ, Λιλ και Άντερλεχτ μετά το μεταξύ τους 2-2, στη Γαλλία.



Αν μη τι άλλο η χθεσινή βραδιά θα μου μείνει αξέχαστη ...

ΑΕΚΑΡΑ μου σε ευχαριστώ.....

Labels:

1 Comments:

At 28 December, 2006 09:48 Anonymous gregtat said...

den eida na anafereis poy vrikes tis foto !!!! koufala.....

 

Post a Comment

<< Home