Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google: Συγνώμη λάθος ...


Συνήθως όταν σκέπτεται κάποιος ιούς που στέλνονται παντού μεσώ e-mail, τείνει να πιστεύει ότι προέρχονται από κάποιο μολυσμένο PC κάποιου απλού χρήστη ή έναν παράνομο mail server. Με την πάροδο του χρόνου αυτό έκανε τους ανθρώπους να μάθουν να εμπιστεύονται μόνο τα οικεία mail. Κάθε τόσο όμως, ακόμα και αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να είναι λανθασμένη. Το Google πρόσφατα, και χωρίς να το θέλει, έστειλε 50.000 e-mail σε διάφορους ανθρώπους, τα οποία όλα περιείχαν τον ιό Kama Sutra.

H εταιρεία βγήκε και απολογήθηκε δημόσια για το συμβάν το οποίο επηρέασε χρήστες του group Video Blog.

“Λυπούμαστε για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήθηκε και παίρνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά” έλεγε το μήνυμα. Δεν έγινε γνωστό αν κάποια μηχανήματα χρηστών μολύνθηκαν από τον ιό.

Ευτυχώς για το Google και πολλούς από τους χρήστες που επηρέασε το πρόβλημα, ο ιός είναι πολύ γνωστός και θα εντοπιζόταν από οποιοδήποτε ενημερωμένο ανιχνευτή ιών. Το λάθος φαίνεται πως προκλήθηκε από έναν υπάλληλο του Google, αλλά πιο συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές.

πηγή: techspot

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home