Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



30 Νοεμβρίου θα αρχίσει η διάθεση των Vista!!


Στις 30 Νοεμβρίου θα αρχίσει η διάθεση των Vista σε εταιρείες ενώ την ίδια ημέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, θα ξεκινήσει και η διάθεση του Office 2007. Στην εκδήλωση που θα γίνει στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και θα έχει τίτλο "New Day for Business", θα παρουσιαστεί επίσης και ο Exchange Server 2007, σύμφωνα με τον Steve Balmer. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε ότι τόσο τα Vista όσο και το Office 2007 θα ήταν διαθέσιμα στο ευρύ αγοραστικό κοινό πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά τελικά η Microsoft αποφάσισε να καθυστερήσει την έκδοση τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2007, δίνοντας όμως τη δυνατότητα σε μεγάλες εταιρείες να τα έχουν από τα τέλη Νοεμβρίου.

Η εταιρεία ελπίζει ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα τραβήξει ακόμα περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που παρουσιάζει την ίδια ημέρα δύο από τα βασικά της προγράμματα.

Πηγή: ZDNet

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home