Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο ΛYMΠE ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ !


Λυμπερόπουλος, ο 22ος!

Απέραντη χαρά Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λιλ, να ξορκίσει την κατάρα της κατάκτησης τριών βαθμών σε παιχνίδι Champions League (12 ΧΡΟΝΙΑ) και παράλληλα να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί ικανοποίηση για τη μεγάλη επιτυχία και όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Πίστη στην πρόκριση ζήτησε ο Φερέρ.


To Site της UEFA έχει τίτλο "ο Λυμπερόπουλος σώζει την στιγμή" και στη συνέχεια αναφέρεται πως "ο επιθετικός της ΑΕΚ Νικόλαος Λυμπερόπουλος ήταν στο ένατο σύννεφο μετά το υπέροχο γκολ που χάρισε στους Ελληνες τη νίκη επί ρτης Λιλ, ανανεώνοντας ις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ έγραψαν και ιστορία.

Ο 31χρονος διεθνής άσος σκόραρε από μακριά κι ενώ απέμεναν 16 λεπτά για τη λήξη του αγώνα, καθώς η ομάδα του Λορέντσο Σέρα Φερέρ έσπασε το πνεύμα μιας συγκεντρωμένης Λιλ που συμπλήρωνε σχεδόν μια ώρα με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Στάθη Ταυλαρίδη με δύο κίτρινες κάρτες. Το γκολ του Λυμπερόπουλου έδωσε την πρώτη νίκη στην ΑΕΚ στην 22η προσπάθεια της και την ανέβασε στους τέσσερις βαθμούς, έναν πίσω από την Λιλ, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές".

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home