Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δωρεάν λήψη εφαρμογών 24ωρου..






Η ιστοσελίδα http://giveawayoftheday.com/ ακολουθεί μία νέα, έξυπνη προσέγγιση. Καθημερινά και για μόνο 24 ώρες προσφέρει απολύτως δωρεάν την τρέχουσα έκδοση μίας εφαρμογής και ένός παιχνιδιού.

Όροι:

- Η πρόσφορά για κάθε εφαρμογή και παιχνίδι διαρκεί ακριβώς 24 ώρες.
- Η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής ή/και του παιχνιδιού θα πρέπει να γίνουν εντός των 24 αυτών ωρών.
- Η άδεια χρήσης που σας προμηθεύει το site δεν λειτουργεί μελλοντικά. Αυτό σημαίνει ότι αν για οποιαδήποτε λόγο (π.χ. μετά από format) χρειαστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου την εφαρμογή/ παιχνίδι, αυτή θα εγκατασταθεί ως shareware.

Επιπλέον πλεονέκτημα αποτελεί και το ότι για την λήψη των αρχείων δεν απαιτείται εγγραφή στην ιστοσελίδα. Έτσι αποφεύγετε και μελλοντικό spam.Γενικά πρόκειται για μία δίκαιη προσφορά. Λαμβάνετε δωρεάν λογισμικό και, αν το βρείτε χρήσιμο, τότε έπειτα από format ή αγορά νέου υπολογιστή το αγοράζετε. Ουσιαστικά πρόκειται για trial εκδόσεις μεγάλης διαρκείας και με την λειτουργία όλων των χαρακτηριστικών της εφαρμογής/ προγράμματος.

Όσοι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε. Τέλος, παρότι δωρεάν, καλό είναι να κατεβάζετε μόνο ότι σας είναι χρήσιμο. Μην κατεβάζετε τα πάντα παρασυρόμενοι, διαφορετικά θα επιβαρύνετε την απόδοση του υπολογιστή σας με άχρηστο (για εσάς) λογισμικό.

Για την εφαρμογή της ημέρας: http://giveawayoftheday.com/

Για το παιχνίδι της ημέρας: http://game.giveawayoftheday.com/

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home