Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αλλαγές στα Vista Capable PCs..



Πριν από δύο εβδομάδες, η Dianne Kelly κατέθεσε μήνυση εναντίον της Microsoft επειδή θεώρησε ότι εξαπατήθηκε όταν αγόρασε ένα νέο υπολογιστή με τη σήμανση Vista Capable, αλλά αργότερα ανακάλυψε ότι αυτός μπορούσε να λειτουργήσει μόνο με την έκδοση Vista Home Basic. Παρ' ότι η Microsoft αρνείται τις κατηγορίες, αυτή η μήνυση μπορεί να στάθηκε η αιτία να αλλάξει η περιγραφή για το πρόγραμμα Vista Capable.

Έτσι, ενώ πριν αναφερόταν πως το λογότυπο Vista Capable χρησιμοποιείται για να διαβεβαιώσει τους πελάτες πως οι υπολογιστές που θα αγοράσουν θα είναι έτοιμοι για αναβάθμιση στα Windows Vista και θα διαθέτουν τις "βασικές δυνατότητες" [core experiences] του νέου λειτουργικού συστήματος, πλέον η περιγραφή τροποποιήθηκε ως εξής: Όλα τα PC με το λογότυπο Vista Capable θα διαθέτουν τις "βασικές δυνατότητες τουλάχιστον σε βασικό επίπεδο" [core experiences at a minimum]. Επιπλέον προστέθηκε η διασαφήνιση πως ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις Premium, όπως το Aero, "ενδεχομένως να απαιτούν την προσθήκη επιπλέον hardware".

Πηγή :www.e-pcmag.gr/

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home