Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Compasseo 500 kai Destinator

Ο νέος πλοηγός Compasseo 500 της Packard Bell διαθέτει δορυφορική κεραία και chipset SiRFStarIII που επιτυγχάνουν πολύ καλή λήψη και άμεση ανάκτηση του σήματος θέσης αξιοποιώντας στο μέγιστο την πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού Destinator και τους χάρτες της NGI που ενσωματώνει η συσκευή. Το ελληνικό μενού πλοήγησης προβάλλεται σε έγχρωμη οθόνη αφής TFT-LCD 3,5 ιντσών. Το GPS της Packard Bell είναι ιδιαίτερα εύχρηστο χάρη στις διαδραστικές υπηρεσίες των δισδιάστατων και τρισδιάστατων χαρτών, τις φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, τη δυνατότητα επιλογής της συντομότερης διαδρομής για κάθε απόσταση και την άμεση ανάκτηση διευθύνσεων από τα υπομενού Ιστορικό, Αγαπημένα και Σημεία Ενδιαφέροντος [POI].

Εκτός από την πλοήγησή σας εντός ή εκτός ασφάλτου, το Compasseo 500 αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία σας, αφού ο ενσωματωμένος MP3 player και τα ηχεία του θα σας συντροφεύουν για περισσότερες από 3 ώρες [περίπου 100 τραγούδια σε MP3]. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των διακοπών που μεταφέρατε από τον υπολογιστή σας μέσω USB 2.0. Τη φιλοξενία τους στο Compasseo 500 αναλαμβάνουν τα 256ΜΒ της κάρτας μνήμης MMC που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η συσκευή διαθέτει επίσης υποδοχή καρτών SD για χρήση επιπρόσθετων αποθηκευτικών μέσων.

Πηγή: Packard Bell


Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home