Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Kαι τυπικά στο Champions League h AEK ..


Για δευτερη συνεχή φορά η ΑΕΚ θα μας εκπροσωπήσει στο Champions League


Ώρα για... σχεδιασμό

Η ΑΕΚ βρίσκεται και με τα... μαθηματικά στο Champions League της ερχόμενης περιόδου και αυτό της επιτρέπει να καταστρώνει τα σχέδιά της... απερίσπαστη.

Μόλις οριστικοποιηθεί και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λορέντσο Σέρα Φερέρ, ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει, αν όχι για όλους, για τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Ένωσης.

Προτεραιότητα έχουν βέβαια οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Έμερσον, Καμπάνταης, Μόρας, Χιώτης, Δέλλας, αλλά και ο δανεικός Μαντούκα βρίσκονται στον... αέρα. Ακόμη άγνωστο είναι τι θα γίνει και με τον Ίβιτς το συμβόλαιο του οποίου με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει τον Δεκέμβρη.

Έτσι, αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης, ο Φερέρ θα μπορεί να ξέρει και τι ανάγκες έχει η ομάδα και σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση.

Τέλος, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν διήμερο ρεπό ως επιβράβευση για την εξασφάλιση της εξόδου στο
Champions League από τον Φερέρ. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα απολαύσουν τη σύντομη άδειά τους και θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home