Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft διέθεσε ένα νέο Windows Media Player plug-in για τον Firefox 2.0




Η Microsoft, σαν προσφορά στην κοινότητα open-source, διαθέτει ένα νέο Windows Media Player plug-in για τον Firefox 2.0 που επιλύει τα προβλήματα που είχε το παλαιότερο.

Το plug-in επιτρέπει στον Windows Media Player να συνεργαστεί με τον Firefox, έκδοση Windows, και επιλύει τα γνωστά ζητήματα με το παλαιό, έγραψε τη Δευτέρα σε ένα εταιρικό blogg ο Hank Janssen, διευθυντής προγράμματος του Port 25, εργαστηρίου λογισμικού της Microsoft που συνεργάζεται με το open-source.

Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα add-ons του Firefox


Είναι συμβατό με τις 32μπιτες και 64μπιτες εκδόσεις των λειτουργικών Windows XP SP2 και Windows Vista, αλλά και με την έκδοση Windows Media Player 6.4 και προσθέτει υποστήριξη για τα Windows OCX scripting interfaces, κάτι που επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέσουν περισσότερη λειτουργικότητα στις εφαρμογές.

Η Microsoft αναπτύσει άλλο ένα plug-in για τον Firefox, τον κύριο ανταγωνιστή του IE7. Το Νοέμβριο, το εργαστήριο Port 25 είπε ότι συνεργάζεται με την εταιρία Mozilla για να αναπτύξει ένα plug-in για το πρόγραμμα CardSpace, την τεχνολογία ταυτοποίησης διοίκησης της Microsoft.

Πηγή: yahoo.com

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home