Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft & Windows Vista hacks




Ως απάντηση στις συζητήσεις που εξελίσσονται σε πολλά blogs και fora, η Microsoft παραδέχτηκε ότι υπάρχουν hacks που χρησιμοποιούνται από πειρατές για να παρακαμφθεί η διαδικασία ενεργοποίησης του προϊόντος στα Windows Vista. Μάλιστα, σύμφωνα με ένα post του Alex Kochis, Senior Product Manager της Microsoft στα blogs του MSDN, έχουν εντοπιστεί δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι hackers "σπάνε" αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας, αλλά η εταιρεία δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι γι' αυτό. "Εστιάζουμε σε hacks που απειλούν την ασφάλεια των πελατών μας, των συνεργατών και των προϊόντων μας", γράφει ο Kochis.

Αναφορές για την πρακτική παράκαμψης της διαδικασίας activation άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πριν από ένα μήνα, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για το "Vista Loader 2.0", την εξέλιξη ενός crack που είχε δημιουργηθεί από Κινέζους hackers. Στην ουσία, αυτό το crack είναι ένας εξομοιωτής BIOS που παρεμβάλλεται ανάμεσα στην επικοινωνία λειτουργικού συστήματος και hardware και εμποδίζει τον υπολογιστή να ψάξει για ενεργοποιημένο λογισμικό. Ωστόσο, η Microsoft αρνείται την αποτελεσματικότητα και ενός άλλου hack που είχε επίσης τραβήξει την προσοχή λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το οποίο λειτουργούσε ως key generator.

Πηγή: CNET News.com

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home