Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Η Microsoft δημοσίευσε εχθές την προγραμματισμένη δέσμη των security patches, με τα οποία διορθώνονται εξαιρετικά κρίσιμες ατέλειες στο λειτουργικό σύστημα των Windows αλλά και του Content Management Server.

Οι ενημερώσεις αυτές έρχονται μια εβδομάδα μετά την αναγκαστική δημοσίευση ενός κατεπείγοντος patch, που διορθώνει την «τρύπα» που ανακάλυψαν οι hackers για να ελέγχουν υπολογιστές μέσω του τρόπου που τα Windows διαχειρίζονται τα αρχεία .ani (animated cursor files).
Εκτός από την ενημέρωση σχετικά με τον Content Management Server, η Microsoft διορθώνει και επιμέρους προβλήματα που ανακαλύφθηκαν στα Windows Client Server Run-Time Subsystem, στον Microsoft Agent και στις υπηρεσίες Plug and Play.
Συνολικά, τα νέα patches επιδιορθώνουν 7 κρίσιμες ατέλειες, πέντε εκ των οποίων είναι για τα Windows. Σύμφωνα με τους ειδικούς της Symantec, όλα αυτά τα patches πρέπει να εγκατασταθούν άμεσα, με εξέχον το MS07-020, το οποίο διορθώνει μια υπηρεσία η οποία εκτελείται σε παρά πολύ μεγάλο αριθμό συστημάτων.
Οι System Administrators από τη μεριά τους, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις ενημερώσεις σχετικά με τον Windows Client Server Run-Time Subsystem (MS07-021) και το Plug and Play (MS07-019), σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ασφάλειας.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home