Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



" Vista only" game και στα Win XP (μέσω crack)



Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησε με υποστήριξη μόνο για Windows Vista, τροποποιήθηκε [από τρίτους] ώστε να είναι δυνατή η εκτέλεσή του και στα Windows XP. Συγκεκριμένα, η αρκετά γνωστή ομάδα warez/hacking "Razor 1911" κατόρθωσε να τροποποιήσει το ShadowRun, ώστε να μπορεί κανείς να το παίξει στα XP, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη του DirectX10.

Το crack [γιατί για crack πρόκειται] προϋποθέτει την αντικατάσταση μερικών αρχείων στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού, μετά από την οποία ο τίτλος εκτελείται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στη "δήλωση" διάθεσης του crack αναφέρονται τα εξής: "Βαρεθήκατε να περιμένετε από την Falling Leaf να κυκλοφορήσει drivers που να επιτρέπουν την εκτέλεση του ShadowRun στα XP; Η αναμονή σας τελείωσε, καθώς η Razor1911 έχει ήδη τη λύση".

Στο πρόσφατο παρελθόν τα Falling Leaf Studios είχαν ανακοινώσει πως εργάζονταν στο "Alky Project", μέσω του οποίου θα αναπτυχθούν "Alky Compatibility Libraries" που θα επιτρέπουν την εκτέλεση του Halo 2 και του ShadowRun σε συστήματα με Windows XP. Τελικά, από ό,τι φαίνεται, υπήρχε και πιο απλή λύση.

Πηγή e-pcmag

Labels: , ,

1 Comments:

At 26 June, 2007 21:07 Anonymous Vaggelis said...

Crack The Universe !!

Γουσταρω τρελλα την razor team exei δώσει πολλά στον χώρο και μπορει να δωσει ακομα περισσοτερα !!

 

Post a Comment

<< Home