Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H αναδάσωση στα blogs



Την περασμένη Παρασκευή δημιουργήθηκε το blog Αναδάσωση , με στόχο να αφυπνίσει, να ενημερώσει και να δημιουργήσει μια πρωτοβουλία αναδάσωσης στις πληγείσες περιοχές. Στο διάστημα αυτό έχει δεχθεί πάνω από 3.800 επισκέψεις.

Παράλληλα πρωτοβουλία για online διαμαρτυρία έχει ξεκινήσει από το site «Αθήνα - Οδηγός Επιβίωσης», που προτρέπει τους χρήστες του Ιντερνετ να στείλουν μαζικά την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή σε πολιτικούς και άλλους φορείς ένα e-mail το οποίο καυτηριάζει τις τεράστιες ελλείψεις στην προστασία των δασών. Οπως δήλωσε ο δημιουργός του blog Μάνος, η μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων «είναι προϊόν κοινής ευαισθησίας και αγανάκτησης, και όχι προσωπικής ανάδειξης… Πρόκειται για χιονοστιβάδα και είναι συγκινητική η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση».

Κινητοποιήσεις για την Πάρνηθα:
Τρίτη
▪ 19.00: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Ελληνικό
Κοινωνικό Φόρουμ στα Προπύλαια
Πέμπτη – Παρασκευή
▪ 12.00: Μαζική αποστολή e-mails διαμαρτυρίας
Κυριακή
▪ 08.00: Ποδηλατοπορεία στο Τελεφερίκ στην Πάρνηθα
▪ 09.00: Προπόνηση-Διαμαρτυρία δρομέων στην Αγία Τριάδα
▪ 19.00: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή
Πέμπτη 12/7
▪ Απόγευμα: Εκδήλωση-συναυλία του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ στην είσοδο του Τελεφερίκ στην Πάρνηθα

Aς κάνουμε όλοι μας λοιπόν μανιέρα το παρακάτω μήνυμα που έγραψε κάποιος στο blog Αναδάσωση .

«Δεν πρέπει πια να περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Το θέμα της αναδάσωσης της Πάρνηθας είναι μόνο δικό μας και πρέπει να το παλέψουμε με τα χέρια μας και με το Ιντερνετ».

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home