Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο Ronaldinho στο Wii


Ο Βραζιλιάνος Ronaldinho έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που δανείζει την εικόνα του στη Nintendo, ώστε να τη χρησιμοποιήσει στο νέο παιχνίδι FIFA ’08 που θα βγει για την κονσόλα Wii.

Ο μέσος της Barcelona θα γίνει το επίκεντρο του νέου παιχνιδιού αφού η μορφή του θα γίνει καρικατούρα και ο κάθε χρήστης θα μπορεί να χειρίζεται έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη εκδοχή του.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι οι χρήστες εκτός των άλλων θα μπορούν να έχουν το δικό τους avatar με τη μορφή του 26χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού και πως ο Ronaldinho θα είναι ο… οικοδεσπότης ενός ειδικού section στο παιχνίδι, που θα ονομάζεται Footii Party with Ronaldinho.

Εκεί οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν ειδικά παιχνίδια με τους Mii χαρακτήρες τους, ώστε να ξεκλειδώσουν και να μπορούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του Ronaldinho και να τον χρησιμοποιήσουν στο πρωτάθλημα.

"Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ένα καρτούν αντικατοπτρίζει την ευχαρίστηση και το πάθος που νιώθω όταν παίζω ποδόσφαιρο", αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο άσος της Barcelona.

Οσο για τον παραγωγό του παιχνιδιού, Tim Tschirmer, τόνισε: "Βλέποντας τον Ronaldinho να αγωνίζεται, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουμε το συναίσθημα και το πάθος που εξέπεμπε σε κάθε του αγώνα. Καταφέραμε να μεταδώσουμε την ίδια ενέργειά του και στο FIFA ’08 του Wii, ένα παιχνίδι σχεδιασμένο όχι μόνο για νεαρούς φιλάθλους, αλλά για όλη την οικογένεια".

Οπως είναι φυσικό, ο Ronaldinho θα είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας για την προώθηση του νέου FIFA ’08 και η φωτογραφία του θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, το οποίο θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home