Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο Μαλιακός και οι Μαλά.....κες



Ξεκίνησα απο Θεσσαλονίκη το μεσημέρι για Αθήνα με την ελπίδα να θαυμάσω τα 35 ολοφρεσκα χιλιόμετρα που υποτίθεται θα έδιναν εχθές στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου και αντί αυτού συνάντησα ουρές χιλιομέτρων! Η ταλαιπωρία αφάνταστη και στα δύο ρεύματα αν μη τι άλλο έφαγα μια ώρα στο περίμενε και αντί νέου δρόμου είδα αγανακτισμένους οδηγούς να ρίχνουν καντήλια στα όργανα της τάξης που ρύθμιζαν την κυκλοφορία... Δεν ξέρω τελικά αν δόθηκε ή πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία ο έτοιμος δρόμος που είδα να μην χρησιμοποιείται αλλά αυτό που διαπιστώνω για άλλη μια φορά είναι ότι οι πολιτικοί και οι φυλλάδες τους πάνε να μας τρελάνουν τελείως ... Για τους ετεροδημότες που θα ταξιδέψουν αύριο εύχομαι να μην ταλαιπωρηθούν όπως εγώ και επιτέλους αυτό το κομμάτι του μαλακόδρόμου να δοθεί στην κυκλοφορία.

Labels: ,

3 Comments:

At 13 September, 2007 23:00 Anonymous gianni said...

Μηπως το δωσανε στους υποψηφιους για να πηγαινουν ποιο γρηγορα στην περιφερεια τους ? ?

 
At 14 September, 2007 07:50 Anonymous MinOtaVrS said...

Λες ... :):):)

 
At 17 September, 2007 10:54 Anonymous MinOtaVrS said...

Σημερα γυρνωντας τα ξμερωματα απο Αθηνα επιτέλους "περπάτησα" πάνω στο καινουριο κομμάτι του δρόμοπυ που δόθηκε τελικά την Παρασκευη στην κυκλοφορια αν μη τι αλλο απο τις 3 συραγγες η πιο μεγαλη ειναι εντυπωσιακή , η ασφαλτος σε ορισμενα σημεια θελει δουλεια και θέλω να πιστευω οτι δεν θα μεινει ετσι./.

 

Post a Comment

<< Home