Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Οπαδοί ΑΕΚ κατά της Αθλητικής Κυριακής



Παρακολουθήστε την αήθη και χωρίς αποδείξεις επίθεση του «κυρίου» Παπαδημητρίου, στην εκπομπή που κάποιοι ιερόσυλοι τολμούν να αποκαλούν ακόμη «Αθλητική Κυριακή», να επιτίθεται κατά της ΑΕΚ και των φιλάθλων της..

Διαβάστε αυτό το κείμενο που στάλθηκε από όλους εμάς τους ανωνύμους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του AIFC σε όλες τις γνωστές εφημερίδες, δημοσιογράφους, ΠΑΕ ΑΕΚ και φυσικά την ΕΡΤ !!

Ανεξάρτητα δε από τα καμώματα του εν λόγο «κυρίου», θεωρούμε απαράδεκτο να συμμετέχουν σε μόνιμη βάση σ’ αυτήν ως σχολιαστές παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μόνο τριών ομάδων. Το ότι συμμετέχει παλαίμαχος της δικής μας ομάδας δεν αλλάζει στο παραμικρό την αδιαπραγμάτευτη επιθυμία μας για ίση μεταχείριση όλων των συλλόγων.

Αντίσταση τώρα λοιπόν !!! Δώστε ένα ηχηρό χαστούκι στην φαυλοκρατική ΕΡΤ και τους δημοσιογραφίσκους που τολμάν να προσβάλουν την ΑΕΚ και την ιστορία της..

Aναρτήστε την ανακοίνωση σε κάθε blog, δεν αφορά μόνο τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αλλά και όλους αυτούς που οι ομάδες τους χαίρουν της ίδιας αντιμετώπισης..


Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home