Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



This is NOT AEK



Σήμερα είχα πάει στο γήπεδο να δω την ΑΕΚ που για εμένα δεν συμβολίζει απλός μια ομάδα αλλά και τις χαμένες πατρίδες από όπου και προέρχονταν οι παππούδες μου..

Με αυτά που είδα στο γήπεδο (όπου και απρόκλητα κάνανε αυτά που κάνανε οι 2-3 ανεγκέφαλοι οπαδοί μας), θεωρώ τελικά, τεράστιο λάθος του Νικολαΐδη να δώσει εισιτήρια σε έναν τέτοιο αγώνα ο οποίος και έχει πίσω του μια τέτοια ιστορία σαν αυτή του Νίκου του Ξηροκώστα.

Επειδή λοιπόν είναι κρίμα για 2 -3 άτομα να χαρακτηρίζονται όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ως Hooligans, και επειδή είναι κρίμα να μην πάνε 25.000 άνθρωποι με διαρκείας στους επόμενους αγώνες να δουν την ομάδα τους, ο Ντέμης πρέπει να βρει λύση δεν είναι σωστό ούτε πρέπον για την ιστορία της ΑΕΚ αυτό που έγινε σήμερα..

Αυτά που κορόιδευα εγώ προσωπικά πριν 3-4 χρόνια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αυτά τα άνανδρα και ελεεινά γ@μιοπιστολα, τα είδα σήμερα στο γήπεδο από ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ντροπή και αίσχος.

Μπορεί η Original 21 να έβγαλε την απολογητική ανακοίνωση , που σας παραθέτω αλλά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να απομονωθούν αυτά τα άτομα όχι μόνο από τους συνδέσμους μας αλλά και από όλες τις ομάδες όπου και αν υπάρχουν..

Στα αγωνιστικά τώρα, τεράστιος ο Παπασταθόπουλος ο Ριβάλντο επιτέλους ήταν Ριβάλντο και ο Ζήκος επιτέλους ήταν Ζήκος από εκεί και περά η ομάδα έπαιξε με υπομονή πάθος και μυαλό, για πρώτη φορά οι γραμμές μας ήταν κοντά δεν κάναμε ούτε γιούρια στα παλιούρια ούτε καμινάδες από την άμυνα.

Για την ιστορία το γκολ δεν είναι αυτογκόλ είναι από το κεφάλι του Δέλλα μπροστά μου έγινε η φάση μην τρελαθούμε κιόλας...

Ανταλλαγή φωτοβολίδων επίσης δεν έγινε αυτή που έπεσε μέσα στο γήπεδο ήταν δικιά μας και χτύπησε πάνω σε πλατοκάθισμα στο κενό διάζωμα και άλλαξε πορεία .. Τέλος μόνο 1 καπνογόνο ρίξανε οι φίλαθλοι του Άρη επιστρέφοντας το στους οπαδούς μας που το είχαν πετάξει πρώτοι . . Αυτά για την ιστορία, εύχομαι να μπορέσω να δώ την ΑΕΚ μου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να μην είναι τιμωρημένη ..

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home