Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Samsung 2232BW


Ήρθε τελικά η ημέρα που θα έπρεπε μετά από 7 χρόνια να αποχωριστώ το εξαιρετικό Fujitsu Siemens, 17'' monitor . Το monitor δεν είχε κάτι το επιλήψιμο αλλά ελέω των Windows Vista με την Slidebar αλλά και της εποχής που επιτάζει την αγορά οθόνης λόγω των εξευτελιστικών τιμών ανά ίντζα είπα να αναβαθμιστώ στις 22'' . Μετά από έρευνα κατέληξα μεταξύ των HP w2207h και Samsung 2232BW τα οποία είχαν ακριβώς την ίδια τιμή (339 €). Η απόφαση δύσκολη και τα 2 monitors ήταν και είναι εξαιρετικά με αυτό της HP να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα από πλευράς εργονομίας και απεικόνισης δυστυχώς όμως ο μόλις ένας χρόνος εγγύησης που δίνει η HP σε σχέση με τα τρία χρόνια οn site/τηλεφωνική εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με Courier που δίνει η Samsung με έκανε διστακτικό από την αρχή. Τελικά αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα το Samsung και σήμερα το πρωί τo χτύπησα ανελέητα . :)



Στα του Samsung τώρα .. πρόκειται για ένα εντυπωσιακό monitor τόσο απο πλευράς design όσο και από πλευράς panel . Εντύπωση προκαλεί ότι είναι από τα πρώτα Certified for Windows Vista monitors καθώς και ο πολύ καλός χρόνος απόκρισης των 2 ms (στην πράξη 5ms) και το 3000:1 Dynamic Contrast .

Στα αρνητικά (αν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό) είναι ότι υπάρχει το φαινόμενο bleeding (όταν η οθόνη π.χ. δεν παίρνει σήμα απο PC και την ανάψεις, θα δεις κάτω από τα πλαστικά της, να βγαίνει φως από το backlight σαν παράλληλη γραμμή στο πλαίσιο της) το οποίο αν είσαι γραφίστας, είναι πολύ ενοχλητικό, διαφορετικά ο απλός χρήστης δε θα καταλάβει καν την ύπαρξη του .

Εν κατακλείδι θεωρώ το συγκεκριμένο monitor ότι καλύτερο αυτή την στιγμή στην αγορά των οθονών 22'' και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Labels: , ,

5 Comments:

At 16 February, 2008 21:30 Anonymous Anonymous said...

re babi megeli den einai gia pc ???

 
At 16 February, 2008 21:34 Anonymous MinOtaVrS said...

Opws exoun ginei ta PC (Multimedia center sto saloni mas) mia xara einai..

 
At 16 February, 2008 21:41 Anonymous Anonymous said...

se ti apostasi prepei na kathese apostolis

 
At 16 February, 2008 21:59 Anonymous Chrisanthos said...

Exo tin LG FLATRON L225WS 22" ke ime apogoitevmenos apo tin apodosi ton xromaton tis. Ti ginete re pedia aftes i LCD pote den 8a apodoso oso mia palia CRT?

 
At 16 February, 2008 22:51 Anonymous MinOtaVrS said...

Xechna to thema ths apostashs kai kollimenos na eisai vre toli milame gia tft pou exoun aktinovolia 0 den einai crt me oti afto simainei..

Chrisanthe mou h Crt einai ontos oti kalitero se apeikomisi kai tha perimenoume ligo akoma mexri na ths ftasoun oi tft

 

Post a Comment

<< Home