Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Μυρίστε μέσω του... κινητού


Μια νέα υπηρεσία, μέσω της οποίας οι συνδρομητές θα μπορούν να ''κατεβάζουν'' αρώματα μέσω των κινητών τους παρουσίασε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΝΤΤ στην Ιαπωνία.

Πρόκειται για ένα απίστευτο κι όμως αληθινό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο η μυρωδιά του αρώματος θα εκπέμπεται από ειδική βάση, προς το κινητό του εκάστοτε χρήστη, με αποτέλεσμα ο κάθε συνδρομητής να μπορεί να έχει την ακριβή οσμή του αρώματος που επιθυμεί, μέσω του κινητού του, μόλις λίγες ώρες αφότου το ζητήσει.

Μέχρι στιγμής, είκοσι άτομα έχουν δοκιμάσει την υπηρεσία "Mobile Fragrance Communications", η οποία συνοδεύεται από εικόνες και μουσική, δίνοντας έτσι στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα όχι μόνον να βλέπουν το καινούριο άρωμα, αλλά και να το μυρίζουν, διαμορφώνοντας έτσι τη δική τους άποψη. Οι λίστες των διαθέσιμων αρωμάτων αναγράφονται στο "i-mode" το οποίο ''τρέχει'' η θυγατρική τη ΝΤΤ, NTT DoCoMo.

Η εταιρεία ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει την υπηρεσία και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές!!
[via]

Labels: , ,

1 Comments:

At 16 April, 2008 14:31 Anonymous Anonymous said...

Ti les TWRA !!!!!!!!!!!!!!

 

Post a Comment

<< Home