Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7



Τo K-Lite Codec Pack είναι μια συλλογή από codecs και κάποια εργαλεία όπως ο Media Player Classic. Για όσους δεν γνωρίζουν το Codec είναι η συντόμευση των αγγλικών λέξεων Compressor-Decompressor και χρειάζεται στο encoding και στο decoding των audio και video streams.

Συνολικά υπάρχουν πέντε εκδόσεις πακέτων: Basic, Standard, Corporate και Full και K-Lite Mega Codec Pack. Η έκδοση Basic περιλαμβάνει μόνο τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα codecs, η Standard είναι πιο πλήρης και πιο μεγάλη σαν συλλογή, ενώ η Full ενσωματώνει επίσης και τη δυνατότητα κωδικοποίησης. Η έκδοση Corporate έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες με την Full και προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες, όπου είναι σημαντική η χρήση των δωρεάν εφαρμογών.

To συγκεκριμένο Mega Codec Pack είναι ένα από τα πληρέστερα πακέτα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και δεν θα πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός χρήστη που σέβεται τον εαυτό του, μιας και παίζει όλα τα γνωστά movie files formats .

Το σημαντικότερο προσόν του Κ-Lite Codec Pack σε σχέση με τα αντίστοιχα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή την στιγμή είναι ότι ανανεώνεται συνέχεια με ότι τελευταίο update κυκλοφορεί.

The K-Lite Mega Codec Pack περιλαμβάνει τα παρακάτω codec packs:
* K-Lite Codec Pack Full
* Real Alternative

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home