Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Βραβείο για το HTC Touch Diamond



Το βραβείο του καλύτερου smartphone της Ευρώπης για το έτος 2008-2009 απέσπασε το HTC Touch Diamond από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εικόνας και Ήχου (
EISA).

Το νέο τηλέφωνο της ανανεωμένης γκάμας της HTC, διακρίθηκε εξαιτίας του καινοτόμου σχεδιασμού και της λειτουργικότητάς του, στοιχεία στα οποία δόθηκε έμφαση από την επιτροπή του EISA.

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της συσκευής είναι το περιβάλλον χρήσης “Touch Flo 3D” που διαθέτει. Παράλληλα, το Touch Diamond έχει ενσωματωμένα Windows Mobile 6.1 Professional, διαθέτει οθόνη ανάλυσης VGA 2,8”, κάμερα 3,2 Megapixels με auto focus, 4GB ενσωματωμένη μνήμη, ραδιόφωνο και δέκτη GPS.

Ο ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης και αποστολής περιεχομένου μέσω HSDPA και HSUPA, που φτάνουν μέχρι τα 7,2 Mbps συμπεριλαμβάνονται στις υψηλές επιδόσεις της συσκευής, όπως και οι δυνατότητες για σύνδεση με άλλες συσκευές, μέσω bluetooth, wi-fi και usb.




Labels: , , , , , ,

1 Comments:

At 25 January, 2009 12:01 Anonymous Anonymous said...

iphone killer

 

Post a Comment

<< Home