Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εντυπωσιάζει τo νέο Foracamp



Το ForaCamp.gr από τα πρώτα βήματα της λειτουργίας του προξένησε το ενδιαφέρον της Ελληνικής online κοινότητας , όταν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο υποστήριξης και προώθησης του περιεχομένου των ελληνικών Communities με αποτέλεσμα να μπει αμέσως στην κορυφή των Social News sites.

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του λοιπόν η διαχειριστική του ομάδα αποφάσισε να κάνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις ανασχεδιάζοντας το layout του site το οποίο πλέον είναι πιο καθαρό σε σχεδιασμό και συγχρόνως πιο πλούσιο σε πληροφορίες.

Η "ταξινόμηση" των περιοχών έγινε κατόπιν μελέτης των διαχειριστών, αφουγκραζόμενοι τους χρήστες και τις απαιτήσεις τους μεσώ των σχετικών comments σε ειδικό post section που είχε ανεβεί εδώ και αρκετό καιρό σε αυτό.

Κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του είναι:

Η νέα ενότητα με τα Featured περιεχόμενα που χωρίζονται σε 3 ενότητες Featured Stories, Featured Sites, Featured Guides.

Η νέα ενότητα με την ονομασία ForaCamp TV όπου θα παίζουν νideos με σημαντικά άρθρα τα οποία αξίζει να δει κάποιος.

Η δυνατότητα να ενημερώνονται οι χρήστες του μέσω Newsletter, το οποίο θα αποστέλλετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σημειώνετε ότι όλες οι νέες υπηρεσίες του ForaCamp λειτουργούν σε πρώιμο-beta- στάδιο και όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα χρειάζεται η συνδρομή των χρηστών του για το testing.

Όσοι λοιπόν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε να δείτε και να διαβάσετε εκτενέστερα για το νέο Face-lifting του ForaCamp2 εδώ.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home