Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



e-paper νέας τεχνολογίας από την Samsung




Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ειπωθεί για την τεχνολογία του e-paper όλα αυτά τα χρόνια. Στις αρχές του 2000 ήταν μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία που ενώ είχαν καταπιαστεί μαζί της μεγάλοι παίκτες του χώρου δυστυχώς δεν προχώρησε, αποτελώντας έτσι μια εκ των τεχνολογιών που δεν έγιναν ποτέ εμπορικά εκμεταλλεύσιμες για πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο τον οικονομικό.

Εν έτη 2008 και μόλις εχθές, η Samsung παρουσίασε στο International Meeting on Information Display (iMiD) της Koρέας, Demo μιας δικιάς της προσέγγισης e-paper σε A4 format (14.3-ίντσες), η οποία και στηρίζεται στην τεχνολογία Carbon Nanotube Technology Electrode Color Active Matrix Electrophoretic Display (CNT Electrode EPD) αποτέλεσμα της συνεργασία της με την εταιρία Unidym όπου και ανέπτυξε την εν λόγω τεχνολογία.

Σε σχέση με τις παραδοσιακές προτάσεις, η τεχνολογία CNT Electrode EPD εκτός της δεδομένης ευκαμψίας υπόσχεται καλύτερη και αποδοτικότερη απεικόνιση των χρωμάτων με την μικρότερη έως τώρα κατανάλωση ενέργειας κάνοντας την έτσι ιδανική για handheld και mobile συσκευές.

Αν τώρα ήρθε για να μείνει και να δοθεί στην αγορά, ή είναι ακόμα ένα ασύμφορο e-paper project ο χρόνος θα το δείξει .

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home