Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο Νίκος Χατζής σε συνέντευξη στο Α.Ι.F.C.



Συνέντευξη τύπου στο AEK Internet Fan Club (Α.Ι.F.C.) έδωσε σήμερα ο αρχηγός της μπασκετικής ΑΕΚ, Νίκος Χατζής, απαντώντας στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους χρήστες του A.I.F.C.

Ο αρχηγός απάντησε online στους χρήστες του forum του aek.com το οποίο χαρακτήρισε ως το πολυπληθέστερο site οπαδών της ΑΕΚ και μια εξαιρετική διαδικτυακή γωνιά.

Τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χατζής στην διαδικτυακή συνομιλία του με τους οπαδούς;

Για τον Γιάννη Φιλίππου: "Θεωρώ πως η διοίκηση Φιλίππου ξαναέκανε βασίλισσα την ομάδα, ύστερα από πολλά χρόνια. Για κάποιους λόγους, μετά το πρωτάθλημα του 2002, αυτή η ομάδα άρχισε να διαλύεται κομμάτ ι- κομμάτι. Δεν ξέρω πού οφείλεται και για ποιον λόγο ο κ. Φιλίππου άφησε την ομάδα να φτάσει στα επίπεδα που την είχε αναλάβει. Είναι κάτι που μόνο αυτός ξέρει".

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: "Ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, αλλά πιστεύω -ως Νίκος- ότι αν δεν έχεις άντερα, δεύτερη χρονιά συνεργασίας μαζί του δεν βγαίνει".

Για τους καλύτερους προπονητές: "Απ' όλους πήρα κάτι. Αυτοί που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο μου ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Φώτης Κατσικάρης".

Για τον Κώστα Φλεβαράκη: "Αυτό που μου αρέσει είναι ότι προσπαθεί να πάρει το 100% από κάθε αθλητή, προσπαθώντας να έχει καλή επικοινωνία, στοιχείο πολύ σημαντικό".

Για τους "Ενωσίτες" επιχειρηματίες: "Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που ο κύριος Φιλίππου έχει δηλώσει πως δίνει την ΑΕΚ".

Για τη φετινή ΑΕΚ: "Γίνεται σωστή δουλειά και όλοι, παίκτες διοίκηση και προπονητές είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για τη σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ: "Ιδανική θα έλεγα. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει εκτιμήσει την προσφορά μου στην ομάδα και πιστεύω ότι είμαι κομμάτι της".

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα του A.I.F.C. δημιουργήθηκε το 1994 είναι μία από τις πρώτες ιστοσελίδες σχετικά με αθλητικό σύλλογο στον κόσμο και η πρώτη στην Ελλάδα για αυτόν τον σκοπό.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν την συνέντευξη του αρχηγού μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home