Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



NaviBox το μέλλον στην πλοήγηση αυτοκινήτου



Σήμερα βρέθηκα στο κατάστημα του φίλου μου του Σπύρου στην Αργυρούπολη όπου και έγινε η εγκατάσταση στο X-Trail του πολυσυζητημένου και πολλά υποσχόμενου NaviBox το οποίο εκτός από το να μπορεί να παίζει σε συμπιεσμένο φορμά ταινίες, φοράει επάνω του το Destinator 7 με τους καλύτερους σε κάλυψη Ελληνικούς χάρτες της Gi.

Το NaviBox απευθύνεται σε όλους τους κατόχους οθονών 2 din, after market multimedia center όπως Kenwοod, Panasonic, JVC, Pioneer, Alpine κλπ.καθώς και στους κατόχους 2 din εργοστασιακών οθονών όπως Audi , Mercedes, BMW, VW, Seat,Toyota κλπ.

Η σύνδεση έγινε με ένα Kenwood DDX7029Y απροβλημάτιστα, εκμεταλλευόμενο έτσι τόσο τις εισόδους εικόνας ,όσο και το touchscreen Function με την προσθήκη κατάλληλου interface (εναλλακτικά υπάρχει το ασύρματο RF touchpad τηλεχειριστήριο).



Στα optional της συσκευής είναι η σύνδεση με κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακό τηλεοπτικός δέκτης, σύστημα τηλεματικής, ασύρματος ανιχνευτής ραντάρ, LaserJammer, δέκτης TMC ελέγχου κυκλοφορίας, επικοινωνία Bluetooth κ.α.

Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό γιατί δείχνει να είναι πολύ καλό τόσο στην απεικόνιση των δεδομένων όσο και στα ηχητικά και στον τρόπο που αυτά λειτουργούν όταν πχ στο background υπάρχει άλλη πηγή ήχου.



Στα του GPS τώρα, η εικόνα τα λέει όλα, έπιασε αυτόματα 9 με 10 δορυφόρους σε μόλις 10 δευτερόλεπτα από την στιγμή που άνοιξε το Destinator, στον δρόμο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην λήψη του σήματος και η πλοήγηση έγινε απροβλημάτιστα.

Με εντυπωσίασε ευχάριστα ο τρόπος που διαχειρίστηκε την πλοήγηση ακόμα και όταν χρειάστηκε να χαμηλώσει την ένταση ώστε να απαντήσω στο ενσωματωμένο Βluetooth τoυ Kenwood ...



Το μόνο που παρατήρησα ήταν μια πολύ μικρή καθυστέρηση στην απόκριση τόσο σε ταχύτητα όσο και στις εντολές μέσω touchscreen, για την ταχύτητα της εκτέλεσης των input μπορεί να παίζει ρόλο η αργή κάρτα (η δοκιμή με μια Ultra II που έχω επιβάλλεται) με το θέμα του touchscreen είναι 100% θέμα ρυθμιστικών και θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο από μέρους μου με τις ρυθμίσεις του.



Κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν ότι μέσα στην SD του 1 GB της Sandisk υπήρχαν απο την μαμά εταιρία ενσωματωμένα τα Dangerous Points και τα Speedcameras, του Destinator, το μόνο που πρέπει να φροντίσετε κατά την πρώτη χρήση του είναι να περάσετε τα τελευταία updates γιατί αυτά που προυπάρχουν ειναι παλιά και δεν έχουν ανανεωθεί τους τελευταίους μήνες.

Όπως και να έχει όλα τα παραπάνω είναι πταίσματα και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχω ολοκληρωμένη άποψη ... έτσι ώστε να αρχίσω τις αλχημείες και τα πειράματα και με τα άλλα navigation progz της αγοράς , όπου και θα τα πούμε εκτενέστερα για το κατ΄εμέ επόμενο hot product στα συστήματα πλοήγησης .

Stay tuned λοιπόν, το NaviBox είναι εδώ και ήρθε να μείνει για πολύ καιρό κοντά μας, αρκεί βέβαια η Outsourcing να ακολουθήσει την συνταγή της επιτυχίας της Gi όπου εκτός του αυτονόητου αξιόπιστου service, θα πρέπει να έχει σωστή τιμολογιακή πολιτική αλλά πάνω απ' όλα να χτίσει γύρω από το προϊόν της μια ενεργή διαδικτυακή υποστήριξη από τους χρήστες του.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Outsourcing στο Μοσχάτο ή στο κατάστημα Car Audio & Navigation Systems του κ. Σπυρόπουλου (επίσημου συνεργάτη του brand name Kαλογερόπουλος) το οποίο και βρίσκετε στην Κρήτης 1 & Ανεξαρτησίας γωνία στην Αργυρούπολη.

Labels: , , , , , , , , ,

1 Comments:

At 06 November, 2008 04:17 Anonymous Anonymous said...

Μπράβο ρε φίλε. Ωραίο review.. :) nectons (Νεκτάριος) εδώ... Πάντα μπροστά είσαι μπραβο :D

 

Post a Comment

<< Home