Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Φήμες για νέο timebomb μέσω Cccam 2.0.10



Ένας μικρός πανικός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στην διεθνή και εγχώρια satellite κοινότητα όταν ανεπιβεβαίωτες φήμες, προερχόμενες από το satplanet.net, λένε ότι αναμένεται νέα επίθεση στους κλώνους Dreambox 500, 600 και 800.

Κύριος στόχος των επιθέσεων εικάζεται ότι είναι οι κλώνοι των DM800 όπου και το timebomb θα περνάει στους δέκτες μέσω addon - plugin και θα καταστρέφει τον bootloader του δέκτη.

Οι φήμες προχωράνε ακόμα παραπέρα, την καταστροφολογία, υποστηρίζοντας ότι αυτό το plugin είναι το Cccam 2.0.10 και δεν θα γλιτώσουν ακόμα και αυτοί που έχουν αλλάξει την mac address με μια από αυτές των original δεκτών.

Όμως οι γνώστες επί τεχνικών και νομικών θεμάτων πολλών αξιόπιστων forum του χώρου όπως των dreamsat.tv και satfreaks.net έρχονται να καθησυχάσουν την online κοινότητα υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι από δύσκολο έως απίθανο να συμβεί, τουλάχιστον μέσω emulator (cccam) για πολλούς και διάφορους λόγους με πρώτον και κυριότερο αυτόν της νομικής προέκτασης που μπορεί να έχει η εμπλοκή της Dream Multimedia με την οποιαδήποτε ομάδα διάθεσης emulators, υποθάλποντας έτσι την πειρατεία.

Όπως και να έχει οι καιροί είναι πονηροί και θα πρέπει να είμαστε πάντα πολύ προσεχτικοί στο τι "φοράμε" στους δέκτες μας........ για αυτό.... προσοχή και εγρήγορση....

Labels: , , , , , ,

1 Comments:

At 21 November, 2008 07:51 Anonymous Anonymous said...

Eiσαι Θεός!!
Τηανκς για τα νέα

 

Post a Comment

<< Home