Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Tutorial: Change Navibox MainMenu



Οδηγός και αρχεία για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν το menu του Navibox χωρίς να πειράξουν αρχεία windows και rom files...

Εκτιμώμενος χρόνος: 10 λεπτά

Προσοχή: προτού κάνετε οτιδήποτε κρατήστε backup όλα τα περιεχόμενα της StorageCard που έχετε στην κατοχή σας.

Λίγα λόγια για το WolfNCU …Αυτό που σας χρειάζεται πρωτίστως είναι το WolfNCU, Games & Apllications για WinCE υπάρχουν χιλιάδες free και κάποια από αυτά σας έχω ήδη στο rar στον φάκελο programs έτσι ώστε να έχετε μια μικρή ιδέα για το τι εστί carputer.

Το WolfNCU είναι ένα πρόγραμμα πoυ δέχεται skins το οποίο και μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε την κεντρική οθόνη του Νavibox (αλλά και οποιουδήποτε multimedia system) δίνοντας μας ένα πολύ καλύτερο και χρηστικότερο μενού μιας και μπορούμε να βάλουμε εμεις σε κάθε πλήκτρο του το software της αρεσκείας μας.

Ρυθμίσεις Navibox….
Για να σας δουλέψει θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο στο Νavibox απο τις ρυθμίσεις to Auto Navi (δείτε το σχετικό video στο MinOtaVrS blog εδώ)και να έχετε φροντίσει να έχετε κάνει rename το WOLFNCU. EXE σε WP_NAVI.EXE και να το έχετε βάλει χύμα στην SD μεσα στον φάκελο WP_NAVI\navi\

Έτσι με αυτόν τον τρόπο ξεγελάμε το Navibox και αντί να ανοίγει αυτόματα το Destinator (το οποίο έχουμε φροντίσει να το μεταφέρουμε από πριν στην SD στον φάκελο DestinatorApps/Destinator) ανοίγει το WolfNCU

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το path είναι SDMMC Disk\WP_NAVI\NAVI\wp_navi.EXE (όπου SDMMC DISK είναι η Storage Card toy Navibox)

(extract και CopyPaste στην SD)...
Μετά τα παραπάνω κατεβάστε το έτοιμο και τροποποιημένο WolfNCu (WolfNCU_NAVI.rar) που σας έχω ετοιμάσει ειδικά για το Νavibox (δεν χρειάζονται renames) κάντε το extract και CopyPaste στο path SDMMC Disk\WP_NAVI\ της SD και θα ειστε ΟΚ.

WolfNCU files to Navibox εδώ:
http://rapidshare.com/files/163925568/WolfNCU_NAVI.rar

Για τους γνωρίζοντες το παραπάνω rar έχει επάνω του πολύ δουλειά γιατι είναι σεταρισμένα έτοιμα όλα τα ini files και στα 2 skins (που μου άρεσαν) για να διαβάζει σωστά την κάρτα. Να φανταστείτε ότι για να γίνουν σωστά αυτά χρειάστηκαν 2 ημέρες και εκατοντάδες δοκιμές (skins, paths, appls, button ergonomy κλπ)και πάνω κάτω (αμάξιà σπίτι) μέχρι να βρω την σωστή έκδοση του wolf που τα κάνει μέσω paths.

Νέα Skins…
Επειδή τα skins ανανεώνονται να θυμάστε ότι αν κατεβάσετε ένα νεο skin θα πρέπει να αλλάξετε αυτά που έχει και να ορίσετε εκ νέου τα paths (SDMMC Disk\........)στο το skin480x234.ini που έχει το καινούριο skin.

More Skins θα βρείτε εδώ:
http://rapidshare.com/files/16393405...Navi_Skins.rar

Όταν με το καλό δουλέψει ….
Όταν με το καλό σας δουλέψει το Wolf θα διαπιστώσετε ότι αν όχι όλα τα περισσότερα buttons δεν δουλεύουν γιατί πολύ πιθανόν να μην έχετε τα προγράμματα αυτά στην SD μπορείτε λοιπόν αν πατήσετε το πλήκτρο settings skin (δείτε πως σε ακόμα ένα video που έχω ανεβάσει στο MinOtaVrS Blog εδώ και να του ορίσετε εσείς την διαδρομή για το πρόγραμμα της αρεσκείας σας.

Too many thanks στον φίλο μου τον Γιάννη ibiza2003 (aka golf5) για την σημαντική βοήθεια και την έτοιμη γνώση που μου έδωσε έτσι ώστε αυτό το project να γίνει πραγματικότητα... και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ bro και να περνάς καλά .

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα παραπάνω τα κάνετε με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να έχετε σχετική εμπειρία…

password for rar fles: wolfncu_navibox

Enjoy….
By MinOtaVrS

Labels: , , , , , , ,

8 Comments:

At 15 February, 2009 01:18 Anonymous Anonymous said...

Πολύ καλή δουλεία μπράβο, μόνο που όταν κατεβάζω το rar μου ζητάει password !

 
At 15 February, 2009 09:21 Anonymous MinOtaVrS said...

password for rar fles: wolfncu_navibox

 
At 07 June, 2009 16:48 Anonymous Anonymous said...

Ρε φιλε ολα φοβερα και ομαρφα. Αλλα αυτα τα αναθεματισμενα τα iGo και Mio map που τα βρηκες!Εχω φαει τον κοσμο εχζω κατεβασει αμετρητες version και δεν παιζει τιποτα στο NAVIBOX μου. Αν μπορεις σε παρακαλω δωσε μου τα φωτα σου!

 
At 07 June, 2009 19:37 Anonymous Anonymous said...

thanks αλλα στο forum εχουν αυτο... "Μας συγχωρείτε, ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα εγγραφή μελών".
Κατεβασα απο rapid μερικα ακομα αλλα εχει πολυ κοπο η φαση. Φανταζομαι ποσο το δουλεψες. Και αυτο το skin που εχεις στο videaki δε λειτουργει με το destinator γαμωτο. Μονο ωρα και ημερομηνια δειχνει

 
At 07 June, 2009 19:57 Anonymous MinOtaVrS said...

Ti na sou pw... tha prepei na xanaprospathiseis enallaktika des kai edw

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=452338&goto=newpost

 
At 09 June, 2009 19:47 Anonymous that s me said...

Καλησπερα!Θα ηθελα να ζητησω αλλη μια διευκρινηση. Πως θα κανουμε να δουλεψει το ATTITUDE και το HDOP ΣΤΟ SKIN που μας δειχνεις στο video? Ακολουθω τη συμβουλη να ανοιγω πρωτα το navigator (destinator 7 και iGo8) αλλα δεν κανει τιποτα. Χρειαζεται καποια ρυθμιση? Το μονο που ενημερωνει με αυτον τον τροπο ειναι ωρα και ημερομηνια απο destinator. Εκει ολα OK

 
At 09 June, 2009 20:51 Anonymous MinOtaVrS said...

Ανοιγω το Miomap και παιζει δεν κανω κατι αλλο..

 
At 14 November, 2010 20:32 Anonymous mariosxr said...

Φίλε MinOtaVrS πρώτα απ΄ όλα ένα μεγάλο μπράβο . Αλλά να σε ρωτήσω κάτι, τα προγράμματα πλοήγησης , I go 8 , destinator , mio , garmin ,τα έχεις στην ίδια κάρτα SD με το Wolf NCU ποσά Gigabyte κάρτα διαβάζει το εργαλείο ,πως χωράνε όλα τα προγράμματα σε 2gb κάρτα ? Εκ των προτέρων ευχαριστώ .

 

Post a Comment

<< Home