Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



HP IQ800 TouchSmart PC



Tο HP IQ800 TouchSmart PC, είναι εδώ και η HP έχει βαλθεί να τρελάνει όλους τους απανταχού gadgetακιδες προσφέροντας ετσι την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία ενός υπολογιστή αφής.

Χάρη στην TouchSmart Software Suite, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ελαφρές κινήσεις των δακτύλων, να σύρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και να αφήσετε χειρόγραφα σημειώματα κατευθείαν πάνω στην οθόνη.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Οθόνη 25,5 ιντσών, full HD, με ανάλυση 1900x1200, οδηγό Blu-ray, hardware-encoded TV tuner και προαιρετικό κιτ στήριξης στον τοίχο

- Τέσσερα ηχεία ψηφιακής ενίσχυσης για ήχο υψηλής ποιότητας

- Ενσωματωμένο Pocket Media Drive bay το οποίο παρέχει επιπλέον χώρο στο φορητό δίσκο

- Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo και γραφικά NVIDIA GeForce 9600M GS HD με τεχνολογία PureVideo HD

- Δυνατότητα μετακίνησης προς τα πάνω ή κάτω και φωτισμός πολλαπλών ρυθμίσεων

Το IQ800 επίσης κάνει πραγματικότητα το οικιακό κομπιούτερ του ενός καλωδίου, καθώς διαθέτει ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ, όπως και ενσωματωμένες τεχνολογίες Wi-Fi και Bluetooth.
[via]

Labels: , , , , ,

1 Comments:

At 13 November, 2008 14:14 Anonymous Andy-fatic said...

Καταπληκτικό ως υλοποίηση, παντελώς ηλίθιο ως σκέψη! Είναι δυνατόν να απλώνω τα χέρια μου πάνω στην 25άρα οθόνη που βρίσκεται σε μια απόσταση για να κάνω τη δουλειά μου; Εκτός του ότι θα είναι κουραστικό, είσαι τόσο κοντά που χάνεις το δάσος! Θα μου πεις, υπάρχει ακόμα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Ευτυχώς.

Θα προτιμούσα ένα πληκτρολόγιο που να είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο pad, ή μάλλον μια μεγάλη μακρόστενη οθόνη αφής, πάνω στο οποίο θα σχεδιάζονται τα "εικονικά" πλήκτρα (πχ όταν κάνεις κλικ σε ένα πλαίσιο κειμένου να εμφανίζεται το εικονικό πληκτρολόγιο) αλλά και θα μπορώ να κάνω όλα αυτά τα κόλπα με τις φωτογραφίες κλπ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα όπως στα iphone/macbook pro, έχοντας την μικρή η μεγαλύτερη οθόνη μου στην επιθυμητή απόσταση. Δουλειά με τεντωμένα τα χέρια σε μια κατακόρυφη οθόνη δεν γίνεται!

 

Post a Comment

<< Home