Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινόμενων



Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός στη χώρα μας θα χειροτερεύσει ραγδαία από το βράδυ της Τετάρτης, ξεκινώντας από τα δυτικά, ενώ την Πέμπτη (18/12) τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά το βράδυ της Τετάρτης σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ισχυροί ως και 9-10 μποφόρ.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα (καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι) θα επεκταθούν σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων στην Αττική και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά για την Πέμπτη προβλέπονται:

Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά και θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο.

Προσοχή λοιπόν...

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home