Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κυκλοφόρησε επίσημα ο Google Chrome 1.0



O Chrome Browser της Google ολοκλήρωσε τη δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του και από εχθές Παρασκευή 12/12/2008 όλες οι υπάρχουσες εκδόσεις Chrome beta έχουν ανανεωθεί σε Chrome 1.0 μπαίνοντας έτσι και επίσημα στον ανταγωνιστικό κόσμο των Browsers.

Στο επίσημο blog της η Google ανακοίνωσε πως τα προβλήματα με την αναπαραγωγή βίντεο και ήχου μέσω του Chrome έχουν επιλυθεί και πως η επίσημη έκδοση του είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορη από την πρώτη beta.

Στις βελτιώσεις συγκαταλέγονται η βελτιωμένη αποθήκευση αγαπημένων ιστοσελίδων και η αποτελεσματικότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η Google αναφέρει πως η ομάδα ανάπτυξης του Chrome εργάζεται για πολλές ακόμα βελτιώσεις όπως η υποστήριξη Mac και Linux καθώς και η δυνατότητα προσθήκης add-ons.

Μέσα στις 100 μέρες ζωής του, ο Chrome κατάφερε να προσελκύσει 10.000.000 χρήστες και να μετρήσει 14 κυκλοφορίες έχοντας έτσι κλειδώσει το 1% της αγοράς.

Παρόλα αυτά η Google δεν έχει δώσει ακόμα κάποια beta την έκδοση για OSX, η οποία και αναμένεται.

Download : Google Chrome 1.0.154.36 Final
Explaining Google Chrome: Comic Book

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home