Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



FoxLife με υπότιτλους GreekTVSubS



Ακόμα ένα θέμα που αφορά την συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα έρχεται στο προσκήνιο να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της δορυφορικής σκηνής.

Συγκεκριμένα σε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που μεταδόθηκε πριν λίγο καιρό από το κανάλι FoxLife, στην αρχή του επεισοδίου, εμφανίστηκε το μήνυμα "Αποκλειστική διανομή υποτίτλων www.greektvsubs.gr" κάτι που σίγουρα δεν συνάδει με τον υποτιτλισμό που έχουμε συνηθίσει σε εμπορικές και επί πληρωμή σειρές.

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο nnn που δημοσίευσε πρώτος το εν λόγο συμβάν στο forum του adslgr.com, προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση πως ενώ στα μέσα Οκτωβρίου στάλθηκαν εξώδικα για το κλείσιμο του greektvsubs, αλλά και άλλων ερασιτεχνικών Ελληνικών site μετάφρασης υποτίτλων, γίνεται εμπορική και επίσημη χρήση υποτίτλων από μία τέτοια πηγή.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στα νήματα που ανοίχτηκαν για αυτό τον σκοπό τόσο στο greektvsubs.gr όσο και στο adslgr.com όπου ήταν και η αρχική πηγή.

Labels: , , , , , , , , ,

3 Comments:

At 06 April, 2009 21:03 Anonymous Anonymous said...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜε ()*@^#@%*@()*&_

 
At 07 April, 2009 19:32 Anonymous Anonymous said...

Και μη χειρότερα να λέμε :)

 
At 12 April, 2009 02:22 Anonymous AndreasK said...

Όταν έχουμε να κάνουμε με καραγκιόζηδες...
Θα βλέπουμε καραγκιοζιλίκια!

 

Post a Comment

<< Home