Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova Card sharing, οι πρώτες συλλήψεις


Για άλλη μια φορά το www.sdtv.gr πρωτοπορεί και έχει σε αποκλειστικότητα το δελτίο της αστυνομίας.

Τελικά η δημοσίευση του DSTV που αφορούσε τη Forthnet και τον έλεγχο IPs για ΝΟVA Card Sharing ήταν πέρα για πέρα αληθινή, βλέπετε σήμερα ανακοινώθηκαν και οι πρώτες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα επτά άτομα συνελήφθησαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο, ύστερα από μήνυση κατ΄αγνώστων, που υπέβαλε η εταιρία «Multichoice Hellas» για υποκλοπή κωδικών της και παράνομη διακίνηση του τηλεοπτικού της υλικού, μέσω διαδικτύου (Card Sharing )!

Οι συλληφθέντες σε συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές, υπέκλεπταν, αποκρυπτογραφούσαν και διένειμαν οργανωμένα σε άλλους χρήστες του Internet, που διέθεταν τις ίδιες συσκευές, το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της NOVA.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι τα κλειδιά αποκωδικοποίησης του σήματος της NOVA μοιράζονταν 511 παράνομοι συνδρομητές, ενώ σε έκθεση της εταιρίας, που επισυνάπτεται στη μήνυση, εκτιμάται ότι για το διάστημα 2008-09, χάθηκαν περίπου 30.520.000 €!

Labels: , , , , , , ,

7 Comments:

At 02 April, 2009 03:02 Anonymous Andy-fatic said...

Θα ήθελα να μάθω πως και από που χάθηκαν τα 30και μύρια ευρώ. Τους είπε κανείς ότι οι παράνομοι συνδρομητές θα αγόραζαν ποτέ νόμιμη σύνδεση αν δεν υπήρχε "άλλος" τρόπος;

 
At 02 April, 2009 08:09 Anonymous dali13gr said...

Κάπου έχουν κάνει λάθος στον πολλαπλασιασμό... 511 χρήστες επί 60€/μήνα για ένα χρόνο είναι κοντά στις 360 χιλ ευρώ. Μάλλον από υπερβάλλοντα ζήλο έβαλαν κάποια μηδενικά έξτρα...

 
At 02 April, 2009 09:34 Anonymous MinOtaVrS said...

Με αυτές τις ομορφιές, για αλλη μια φορά δαιμονοποιούμε τους Dreambox users!

Aντε να πειστουν τωρα oι μη γνωριζωντες οτι δεν ειναι κλεψια το να μοιραζεις το οικιακο πληρωμενο και νομοτελειακο σημα μεσα στο lan του σπιτιου σου.

Κακα τα ψεματα σε καθε σπιτι παιζουν τουλαχιστον 2 ΤV και με την τεχνολογια ΗD που θελεις αρτια εικόνα το να εχεις στην μια TV καμπανα δορυφορικο σημα και στην αλλη TV σημα απο κεραια ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι θα οδηγηθεις η σε λύση DM ή σε λύση RF (ειδικα μηχανακια τυπου client server που μεταδιδουν το σημα στην μπαντα των μεσαιων ραδιοκυματων).

Σε καποιες χωρες του εξωτερικου απο οτι διαβαζω στο δικτυο σου δινουν το δικαιωμα να εχεις ως και 3 συνδεσεις στο σπιτι σου δωρεαν ειναι αληθεια γνωριζει κανεις πως γινεται αυτό?

 
At 02 April, 2009 12:57 Anonymous Anonymous said...

@MinOtaVrS
Υπάρχει πουθενά Online το End User Licence Agreement των συνδρομητών Nova παιδιά;
Έτσι για να ρίξω λίγο μια ματιά στις λευκές, γκρίζες και μαύρες ζώνες της πολιτικής της Multichoice . . .
:)

 
At 02 April, 2009 13:18 Anonymous MinOtaVrS said...

Μετα απο 7 χρονια συνδρομης σιγα μην βρω το συμβολαιο btw ασχολουντε καποιοι αλλοι με το θεμα δες το προχθεσινο ποστ και ακολουθα τα links

 
At 05 April, 2009 10:46 Anonymous Tasos said...

Νομίζω πάντως οτι οι χρήστες που πέρνουν με αυτό τον τρόπο Nova δεν είανι μόνο 511 αλλά πολλοί παραπάνω.

 
At 15 April, 2009 14:58 Anonymous Jparalias ή απλά...Γιάννης said...

Η ΝΟΒΑ, αντί να κυνηγάει θεούς και δαίμονες, ας ασχοληθεί με το γεγονός, ότι είναι ένα από τα ελάχιστα πακέτα που δεν προσφέρουν κανάλια υψηλής ευκρίνειας και που έχουν τόσο μεγάλη συμπίεση εικόνας!! Απλά, δε σέβεται τους πελάτες της και ασχολείται με τα διαφυγόντα κέρδη. Επίσης, ας δείξει ευκρινέστερα τι περιλαμβάνει το περιβόητο πακέτο των 29,90 €, εκτός φυσικά από τα ελεύθερα προγράμματα, που λαμβάνονται απ'όλους τους δέκτες!! Τέλος, απορώ γιατί δεν περιλαμβάνει έστω κάποια περιφερειακά τηλεοπτικά προγράμματα (π.χ ΚΡΗΤΗ TV), ώστε να δείξει ένα σχετικό ενδιαφέρον για τον Έλληνα τηλεθεατή, που την ακριβοπληρώνει!!

 

Post a Comment

<< Home