Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέο Μουσείο Ακρόπολης



Το προηγούμενο Σάββατο πάρθηκε η απόφαση να επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τα εισιτήρια κλείστηκαν σε χρόνο DT μέσω της καλαίσθητης και λειτουργικής ηλεκτρονικής σελίδας του Νέου Μουσείου.

Η διαδικασία ήταν άμεση, φιλική προς τον χρήστη και σε καμία περίπτωση δεν προβλημάτισε, η ώρα επίσκεψης επιλέχθηκε με προσοχή μιας και θέλαμε να δούμε το μουσείο με όσο λιγότερο κόσμο μπορούσαμε, έτσι οι πρώτες 2 ώρες λειτουργίας του, ήταν ότι καλύτερο για αυτό τον σκοπό και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η πρόσβαση σε αυτό έγινε μέσω του Μετρό, (Γραμμή 2 Αγ. Αντώνιος-Αγ. Δημήτριος, Σταθμός Αποβίβασης: Ακρόπολη), η κεντρική είσοδος του βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Βράχο και θα την βρείτε ανηφορίζοντας τον πεζόδρομο στις αρχές της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ότι και να πει κανείς για το νέο μουσείο είναι λίγο, η οργάνωση, τα υπερσύγχρονα μέτρα ασφαλείας, η ευγένεια του προσωπικού, η πολύ έξυπνη και προσεκτική οπτικοακουστική παρουσίαση, και φυσικά τα εκθέματα και το ίδιο το οικοδόμημα μόνο θαυμασμό μπορούν να προκαλέσουν σε όποιον το επισκεφθεί.

Δεν περιγράφεται με λόγια το μέγεθος και η σημασία αυτού του έργου, δεν υπάρχουν λόγια για να καλύψουν το κενό των εκθεμάτων, τα κενά σημεία είναι εκεί για να μας υπενθυμίζουν την επιστροφή των Ελγινείων.

Είθε την επόμενη φορά που θα το επισκεφθούμε να έχουν επιστρέψει στον τόπο που ανήκουν, ο χώρος υπάρχει, η θέση τους έχει κρατηθεί, το μόνο που μένει είναι να επιστραφούν, η Ελληνική Ιστορία είναι εκεί για να τα υποδεχτεί, το Ολοκαίνουριο Μουσείο στους πρόποδες του Ιερού Βράχου τα περιμένει.

Labels: , , , , , , ,

7 Comments:

At 27 June, 2009 18:29 Anonymous GarageFuzz21 said...

Ωραία παρουσίαση Mino !
Τις φωτο τις έβγαλες με κινητό ή με φωτογραφική μηχανή ?
Ισχύει ότι μπαίνοντας πρέπει να κλείσεις το κινητό ?
Επιτρέπονται φωτ. μηχανές και κάμερες ?
Πολλές ερωτήσεις ε ?
:)

 
At 28 June, 2009 00:35 Anonymous MinOtaVrS said...

Γιάννη μου,

Η Φωτογραφική μηχανη επιτρέπεται αλλα χωρις φλας.. οι φωτογραφιες ειναι απο μια ψηφιακή Οlympus.. Με το κινητο δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα κατα την εισοδο μου στον ηλεκτρονικό έλεγχο .. δεν ζητηθηκε να το κλεισω μαλιστα αν θυμαμαι καλα δεχτηκα και κληση την οποια και απαντησα χωρις προβλημα.

Οι Καμερες επιτρέπονται και αυτές ... πιστευω να βοηθησα :)

 
At 28 June, 2009 11:38 Anonymous gianni said...

Πάντα πρώτος και με σωστή πληροφόρηση και κάλυψη.

 
At 28 June, 2009 12:00 Anonymous MinOtaVrS said...

Γεια σου ρε Γιάννη "συντοπίτη" :) :)

 
At 28 June, 2009 21:14 Anonymous GarageFuzz21 said...

ThanX Mino !

 
At 28 June, 2009 22:27 Anonymous tech25 said...

Μπράβο Μπάμπη.
Πολύ ωραιες οι φωτογραφιες :)

 
At 29 June, 2009 00:43 Anonymous MinOtaVrS said...

Nα΄στε καλά παιδία με το καλό να το επισκεφθείτε και εσείς

 

Post a Comment

<< Home