Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αλτ! στα κινητά



Το ΓΕΣ αποφάσισε να μπλοκάρει τη λειτουργία κινητών μέσα στα στρατόπεδα

Τους γνωστούς «κόφτες», θα χρησιμοποιούν πλέον οι Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να μπλοκάρουν την ανεξέλεγκτη λειτουργία των κινητών στις μονάδες.

Όπως αποκαλύπτουν Τα Νέα της Τετάρτης, πρόκειται για ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίζουν όσα κινητά τηλέφωνα είναι ενεργοποιημένα σε χώρους όπως οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στους οποίους απαγορεύεται πλην εξαιρέσεων η χρήση κινητής τηλεφωνίας.

Μάλιστα για να δεσμευτεί το προσωπικό (στρατιωτικό και πολιτικό) σε ένα θέμα που άπτεται προσωπικών δεδομένων ζητήθηκε από όλους να λάβουν ενυπογράφως γνώση.

Αρμόδιες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρουν ότι «δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων» και ότι ο στόχος είναι να εντοπίζεται απλώς ένα ανοιχτό κινητό και να επισημαίνεται στον κάτοχό του ότι πρέπει να το κλείσει.

Τώρα το πως θα επισημαίνεται αυτό και με ποιες κυρώσεις είναι άλλη ιστορία και σίγουρα το όλο θέμα θα έχει και συνέχεια.
[via]

Labels: , , , , ,

4 Comments:

At 20 August, 2009 08:04 Anonymous GIANNI said...

Και τωρα να δω τι θα κανουν μερικοι που το ειχαν κανει λαστιχο.

 
At 20 August, 2009 08:20 Anonymous MinOtaVrS said...

Oτι κλειδωνει ξεκλειδώνει... :P

 
At 20 August, 2009 13:48 Anonymous Νίκος Σέρρες. said...

Θα απαγορεύονται και αυτά που δεν έχουν κάμερα?

 
At 22 August, 2009 02:28 Anonymous stampa said...

ε καλά κάνουν ... τον κατάντησαν το στρατό καφετέρια ... λίγα ήθη και έθιμα κατάντησαν τσαντίρι δήλωσε αλλόθρησκος ή άλλο φύλλο και μην πας στρατό ... το παρακάναμε το θέμα ... !!! προσωπική μου πάντα άποψη ....!!!

 

Post a Comment

<< Home