Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: Sony Bravia 3D TV



Η Sony ταράζει για τα καλά την αγορά των ηλεκτρονικών παρουσιάζοντας μέσα στους επόμενους μήνες μια νέα Bravia LCD τριών διαστάσεων.

Η νέα Bravia 3D, παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης και σύμφωνα με την εταιρία θα επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν προγράμματα σε τρεις διαστάσεις αποτελώντας έτσι το επίκεντρο της τρισδιάστατης ψυχαγωγικής εμπειρίας της Sony.

Οι χρήστες εκτός από ταινίες θα μπορούν επίσης να συνδέουν επάνω της και το PlayStation, παίζοντας τρισδιάστατα παιχνίδια.

Οι δυνατότητες της ανερχόμενης τρισδιάστατης τεχνολογίας είναι πλέον πολύ μεγάλες και ήδη ο ιαπωνικός κολοσσός ξεκίνησε να παράγει τον κατάλληλο συμπληρωματικό εξοπλισμό, όπως πχ τα ειδικά 3D γυαλιά, που θα επιτρέπει την παρακολούθηση τρισδιάστατων κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ένα μεγάλο όμως εμπόδιο στο όλο εγχείρημα είναι η έλλειψη 3D περιεχομένου κάτι όμως που όπως διαφαίνεται σταδιακά αλλάζει, καθώς ήδη ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια σχεδιάζουν τρισδιάστατα προγράμματα, ενώ όλο και περισσότερο το Χόλιγουντ παράγει τρισδιάστατες ταινίες.

Η πώληση της Sony 3D αναμένεται μέσα στο 2010, σε τιμή πολύ υψηλότερη της κανονικής τηλεόρασης, αυτό όμως μικρή σημασία έχει μιας και εδώ στην Ψωροκώσταινα δεν αξιωθήκαμε ακόμα να δούμε μετάδοση High Definition από κάποιο κανάλι.
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home