Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



COSMOTE: HSPA+MIMO στα 28,8 Mbps



Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου της, η COSMOTE αναβαθμίζει το δίκτυό της στα 28,8 Mbps μέσω της προηγμένης τεχνολογίας High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output (HSPA+MIMO)

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου γράφει:
Η COSMOTE συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δικτύου της και πρωτοπορώντας στο χώρο του mobile broadband, ανακοινώνει την παροχή ακόμα υψηλότερων ευρυζωνικών ταχυτήτων στο COSMOTE Internet Οn The Go, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, με βάση μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο της COSMOTE, καταγράφηκαν μέγιστες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 23,8 Mbps, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output).

Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του δικτύου της COSMOTE, που βασίζονται στην τεχνολογία HSPA+MIMO, θα διατεθούν αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ αναμένεται να διατεθούν εμπορικά μέσα στο τρέχον έτος. Παράλληλα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου 3G/HSPA/HSPA+ της εταιρείας σε όλο και περισσότερες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η COSMOTE επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης, και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας.
Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι η αναβάθμιση να πιάσει τόπο, μήπως και επιτέλους δουλέψει ξανά σωστά, το οριακό πλέον Internet On the Go.

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 29 January, 2010 00:51 Anonymous ktsak said...

Μας κοροιδευουν ? Ρε τι 28,8 Mbps μας λενε, στη Χαλκιδικη ουτε 3G δεν εχει, καθολου λεμε, σκετο G. Αντε τους ........

 
At 29 January, 2010 20:35 Anonymous MinO said...

Να πω οτι εχεις αδικο ρε Κώστα θα πω ΨΕΜΜΑΤΑ...

 

Post a Comment

<< Home