Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Award Winning Τop Performance Αnti-Virus 2010




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Kaspersky, το Kaspersky Anti-Virus 2010 έλαβε την κορυφαία διάκριση (Advanced+) του αναγνωρισμένου ανεξάρτητου Αυστριακού οργανισμού AV-Comparatives, έπειτα από διεξαγωγή Performance Tests στις 16 πιο ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές AntiVirus.


Όπως θα δείτε όμως και στο σχετικό pdf η Kaspersky ήρθε πέμπτη (!) στη βαθμολογία με πρώτο και ταχύτερο το Avira αφήνοντας πίσω του στη βαθμολογία εταιρίες όπως η Symantec η Mcafee και η Avast .

Στα αξιοσημείωτα των αποτελεσμάτων είναι, η εμφανής άνοδος της Symantec με το νέο Norton Antivirus όπου και απέσπασε τον τίτλο Advanced+, καθώς και το ότι εταιρίες όπως η AVG και η BitDefender αρκέστηκαν απλά στο Advanced certification.

Σημειώνεται ότι στόχος του συγκεκριμένου τεστ ήταν να αναδείξει σε ποιο βαθμό τα συγκεκριμένα προγράμματα "ρίχνουν" τις επιδόσεις του συστήματος μας και σε καμία περίπτωση το πόσο ασφαλή αυτά είναι για τον υπολογιστή μας.

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 21 January, 2010 14:39 Anonymous Johnas said...

Κλάιν Μάιν. To ΚΑV ειναι για τα πρόβατα ακόμα και στην πολύ - διαφημιζόμενη ασφάλειά του βλέπει την πλάτη του Avira,

 
At 22 January, 2010 00:20 Anonymous MinO said...

Ε δεν ειναι ακριβως ετσι αλλά καλά τα λες...

 

Post a Comment

<< Home