Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova: Ενοποίηση με την Forthnet


Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τύπου η Forthnet ΑΕ ανακοίνωσε ότι προχωρά σε λειτουργική ενοποίηση δραστηριοτήτων, στους τομείς τόσο των σταθερών τηλεπικοινωνιών όσο και της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA.

Συγκεκριμένα το δελτίο αναφέρει:
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσα από την περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής της αποτελεσματικότητας, η Forthnet προχωρά σε συγχώνευση συναφών λειτουργιών και δραστηριοτήτων, που αυτή την στιγμή λειτουργούν ανεξάρτητα υπό τις εμπορικές επωνυμίες Forthnet και NOVA.

Η εν λόγω λειτουργική ενοποίηση θα βοηθήσει στην μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας, κάτι που επιβάλλει και το πλαίσιο της εξελισσόμενης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Σήμερα, 320 χιλ οικογένειες εξυπηρετούνται μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, ενώ η εταιρεία εξυπηρετεί συνολικά περισσότερες από 400 χιλ οικογένειες. Αντίστοιχα η NOVA, παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης σε 350 χιλ οικογένειες.

Μέσω της λειτουργικής ενοποίησης, η εταιρεία θα καταφέρει να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτές τις περισσότερες από 700 χιλ οικογένειες, να αυξήσει τις σταυροειδείς και συνδυαστικές πωλήσεις, αλλά και να προσελκύσει περαιτέρω πελάτες, με νέες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πακέτο της συνδυασμένης προσφοράς υπηρεσιών Forthnet και NOVA που διατίθεται από τον Σεπτέμβριο 2009 και προσφέρει 20% έκπτωση για πάντα και στις δύο υπηρεσίες, παρουσιάζει αξιοσημείωτη πορεία και προσφέρει σημαντικό αριθμό νέων πελατών για τον Όμιλο.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home