Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Adventure Park Μαλακάσα



Καλή η τεχνολογία αλλά όταν αυτή συνδυάζεται με μια βόλτα στην φύση τότε την ξεχνάς και αφοσιώνεσαι εξ' ολοκλήρου σε αυτή και σε ότι σου προσφέρει.

Έτσι εχθές παρέα με το Internet On the Go, είπαμε να επισκεφθούμε το Adventure Park το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

O συγκεκριμένος χώρος αναψυχής βρίσκεται λίγο πριν από το χωριό της Μαλακάσας και είναι μέσα στο δάσος, σε αυτόν διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την φύση, την ισορροπία και την αναρρίχηση, περιλαμβάνοντας ένα πλήθος από διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη.

Το Adventure Park είναι προσιτό σε όλους και πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνετε τα παιδιά σας να δεθούν με την φύση και να νιώσουν υπεύθυνα και σίγουρα για τον εαυτό τους ξεπερνώντας τους όποιους φόβους τους.

Προσωπικά θα ήθελα, οι αν μη τι άλλο καταρτισμένοι εκπαιδευτές, να ήταν περισσότεροι ειδικά στην πίστα για παιδιά ύψους εως 1,45 καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές όπου για 3 πίστες υπήρχαν μόλις 2 εκπαιδευτές.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπίστηκε στην διαδρομή 4, 5 και 6 των Αλεπούδων, όπου ο βαθμός δυσκολίας αλλάζει σε σχέση με τις 3 προηγούμενες και θα έπρεπε να υπήρχε σαφώς μεγαλύτερος αριθμός εκπαιδευτών για τα τόσα πολλά παιδιά που βρίσκονταν επάνω στα δέντρα.

Φυσικά αυτό αντισταθμίζεται με τους γονείς οι οποίοι σε ρόλο εκπαιδευτή κατευθύνουν τα βλαστάρια τους, αλλά αυτό δεν μπορεί να να γίνεται συνέχεια επί 3 ώρες, όπου και είναι ο χρόνος για να ολοκληρωθούν οι 6 διαδρομές.

Γενικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει ακόμα καλύτερο, όρεξη και θέληση υπάρχει από τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτό, το μόνο που λείπει είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει μια βόλτα στο Adventure Park επιβάλλεται καθώς προσφέρει σε λογικές τιμές, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδράσετε από τους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης και να νιώσετε έστω και για λίγο σαν τον μικρό Tαρζάν, με τις εναέριες διαδρομές από δέντρο σε δέντρο που αυτό προσφέρει.

Μια γεύση για το τι θα συναντήσετε σε αυτό, δεν έχετε παρά να πάρετε από το videaki που σας ανέβασα στο YouTube, για περισσότερα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το site του Adventure Park, που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο και χρήζει βελτίωσης.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home