Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



iPhone 4: Τα Πρώτα Προβλήματα



Δεν μας τα λέει καλά η Apple καθώς το νέο iPhone 4, κατά το πάντα έγκυρο gizmodo, έχει δύο βασικά ελαττώματα τα οποία έδωσε και σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, οι δύο κεραίες της νέας συσκευής απ' ότι φαίνεται παρουσιάζουν μία σοβαρή δυσλειτουργία όταν ο χρήστης έχει την συσκευή στα χέρια του. Για την ακρίβεια… πέφτει το σήμα της συσκευής! Με λίγα λόγια, εάν μιλάτε στο τηλέφωνο κρατώντας τη συσκευή απλά δεν θα μπορείτε γιατί δεν θα έχετε σήμα.

Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νέα συσκευή αφορά την οθόνη, και συγκεκριμένα κάποια κίτρινα σημεία τα οποία εμφανίζονται σε αυτή.

H επίσημη απάντηση της Apple, δια στόματος Steve Jobs, είναι να αποφεύγουμε να το κρατάτε από την κάτω αριστερή πλευρά έτσι ώστε να μην καλύπτονται οι δύο πλευρές της μαύρης λωρίδας στη μεταλλική ζώνη, εναλλακτικά η χρήση θήκης ή ειδικού αυτοκόλλητου για την «ευαίσθητη» περιοχή μονώνει την κεραία και περιορίζει το πρόβλημα, αναφέρει η Apple.

Προβλήματα αντιμετωπίζει όμως και το iPhone 3G με το νέο λογισμικό iOS 4 καθώς το νέο λογισμικό είναι πολύ «βαρύ» για την συγκεκριμένη συσκευή με αποτέλεσμα όλες του οι λειτουργίες να καθυστερούν να αποκριθούν στις επιλογές του χρήστη.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η συσκευή χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο απ’ ότι χρειαζόταν με το προηγούμενο λογισμικό 3.1.3.

Υπενθυμίζεται ότι το Gizmodo ήταν εκείνο το site που παρουσίασε πριν της ώρας του το νέο iPhone 4 με αποτέλεσμα να απαγορευτεί από την Apple η είσοδος των δημοσιογράφων του στο WWDC. [via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home