Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ηλεκτρονική Απογραφή του κώλου


Για άλλη μια φορά βλέπουμε την προχειρότητα που μας διέπει ως λαό...

Για άλλη μια φορά βλέπουμε διαδικασίες του κώλου να έχουν καταληκτικές διορίες εν μέσω καλοκαιριού με ένα ηλεκτρονικό μηχανογραφικό σύστημα το οποίο δεν ανέβηκε ποτέ και που είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Ο λόγος για την περίφημη ηλεκτρονική απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων όπου κάθε 2 ώρες αλλάζει η ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει επιτέλους η φόρμα εισαγωγής των στοιχείων.

Το χρονικό των μηνυμάτων κάθε φορά που πάει κάποιος να εισάγει τα στοιχεία του στο apografi.gov.gr έχει ως εξής:

01 Ιουλίου 2010 ώρα 00:00 (ημέρα επίσημης έναρξης της απογραφής)
"Η απογραφή ξεκινάει από 1η Ιουλίου. Παρακαλούμε μελετήστε το έντυπο της απογραφής".

01 Ιουλίου 2010 ώρα 02:00
"Η απογραφή ξεκινάει από 1η Ιουλίου ώρα 10:00 πμ. Παρακαλούμε μελετήστε το έντυπο της απογραφής".

01 Ιουλίου 2010 ώρα 10:30
"Η απογραφή ξεκινάει από 1ης Ιουλίου στη διάρκεια της ημέρας. Παρακαλούμε μελετήστε το έντυπο της απογραφής".

01 Ιουλίου 2010 ώρα 19:37
"Η απογραφή ξεκινάει από 1ης Ιουλίου στη διάρκεια της ημέρας. Παρακαλούμε μελετήστε το έντυπο της απογραφής".

Αυτή η πουτάνα η ημέρα κοντεύει να τελειώσει και ακόμα οι εγγραφές δεν έχουν ανοίξει... οι καταληκτικές όμως ημερομηνίες μένουν οι ίδιες.

Δεν φτάνει αυτό έχουμε και τα παπαγαλάκια που έχουν βγει παγανιά και σπέρνουν τον πανικό με τιτιβίσματα περί διακοπής της μισθοδοσίας και την κυβέρνηση να τα έχει για άλλη μια φορά κάνει μαντάρα επάνω στη βιασύνη της να μην χάσει τις επιδοτήσεις της Τρόικας.

Από ενημέρωση ΜΗΔΕΝ, Null, Τίποτα, Nάδα... παίρνεις το 1500 για πληροφορίες, όπου το σηκώνει ο δύσμοιρος υπάλληλος του ΚΕΠ και αντί ενημέρωσης σου λέει ότι θα πρέπει να περιμένεις αύριο που θα ανοίξει η φόρμα της ιστοσελίδας για να δεις αν σε καλύπτουν τα drop down μενού.

Μιλάνε για ένα σύστημα απογραφής τρύπιο από παντού που προκαλεί τα εύλογα ερωτηματικά πολλών Δημοσίων Υπαλλήλων και ειδικά των δικαστικών και των ένστολων όπου εκεί πραγματικά χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα...

Πως βρε πανάθεμα σας θα βάλει ο ένστολος την διεύθυνση της εργασία του όταν αυτή είναι απόρρητη και υπάρχουν κανονισμοί που το απαγορεύουν.

Σε ποιον κλάδο θα τον κατατάξεις αυτόν τον άνθρωπο, τι θα δηλώσει αυτός που δεν είναι ούτε ΔΕ ουτε ΤΕ ουτε ΠΟΤΕ, τι να βάλει ο άλλος στο πεδίο βαθμός, και ποια η συμβασιακή σχέση του με την υπηρεσία του.

Δεν φτάνει αυτό, το ρημάδι το Υπουργείο του δεν το έχεις ενημερώσει, και 3 ημέρες πριν την απογραφή σου βγάζει ένα διάτρητο ακαταλαβίστικο έγγραφο 20 σειρών, που ενημερώνει βιαστικά και εντελώς λανθασμένα και πρόχειρα το προσωπικό του, χρίζοντας τα γραφεία προσωπικού αποδέκτες των δίκαιων αποριών όλου του προσωπικού τους, χωρίς όμως ποτέ να έχουν ενημερωθεί για τα αυτονόητα.

Δεν φτάνει αυτό έχουν γεμίσει όλα αυτά τα γραφεία με εισερχόμενα FAX εταιριών που ζητάνε 250€ για να σου κάνουν σεμινάρια περί απογραφής. Με λίγα λόγια έχουν στηθεί μαγαζάκια που ψάχνουν να εκμεταλλευτούν τον αγχωμένο προϊστάμενο, υπάλληλό ή δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλο για να τον ενημερώσουν για αυτά που έπρεπε να τον είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες η υπηρεσία του.

Συγνώμη κύριοι αλλά όπως λένε και στο χωριό μου "με κλανιές αβγά δεν βάφονται" κοιτάξτε να σοβαρευτείτε και μην παίζετε παιχνίδια εις βάρος των εργαζομένων.

Το σύστημά σας δυστυχώς είναι καταδικασμένο να αποτύχει η προχειρότητα του είναι εμφανής και πολυδιάστατη ....

edit 23:00



Με αυτό το τσαπατσούλικο postαρισμα, η εισαγωγή των στοιχείων παίρνει παράταση για την 12η Ιουλίου... τώρα τι θέλει να πει ο ποιητής και τι εννοεί με το ότι οι καταληκτικές ημερομηνίες παραμένουν σταθερές από την στιγμή που 12 Ιουλίου έπρεπε να δηλώσουν οι υπόχρεοι που το ΑΦΜ τους τελειώνει στον αριθμό 1 είναι ένα ζήτημα και δεν μπορούμε να το πολύ καταλάβουμε καθώς το κείμενο "βγαίνει" χωρίς scroll down μενού και χάνεται...

Τα σχόλια δικά σας!!


edit: 02 Ιουλίου 2010 ώρα 15:00

Το κείμενο επιτέλους διορθώθηκε και φαίνεται ολόκληρο... οι εξοργιστικές όμως διορίες παραμένουν ως έχουν, παρά την αναβολή της εισαγωγής των στοιχείων για τις 12 Ιουλίου αντί της 01 Ιουλίου.

Labels: , , ,

6 Comments:

At 02 July, 2010 03:11 Anonymous Anonymous said...

Η μανα μου ειναι δασκαλα. Της εχω δωσει ενα λαπτοπ με wireless να κανει τη δουλεια της... Με φωναζει σημερα το απογευμα και μου λεει.

παιδι μου δε μπορω να γραφτω κατι εχει παθει αυτο...

Ασε ρε μανα, παλι καποια βλακεια εκανες και το κολλησες

Οχι παιδι μου αληθεια σου λεω...

Ασε ρε μαναααα

Οχι αληθεια σου λεω δες κι εσυ...



Παω καθομαι και τρωω το ακυρο της ζωης μου!


Ερωτηση της μανας μου:

Εσυ που ξερεις απο αυτα γιατι δεν το φτιαχνεις; Ολο εγω λες οτι το χαλαω... αντε φτιαξτο εσυ τωρα να δω... (χαμογελωντας ειρωνικα)

Ετσι λοιπον πηρα κι εγω απο τα 3 το γνωστοτερο...



Διαβασα και τωρα το ποστ σου κι εχω κλασει στα γελια λεμε!!!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ;;;;;;;; ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;

Στειλtε ενα email στο ΔΝΤ μπας και το εισηγηθει, να δουμε ασπρη μερα...


Στα κομματοσκυλα διευθυνταδες και προισταμενους απευθυνομαι, οχι σε ολους. Για να μην παρεξηγηθω...



Συγνωμη για το μακροσκελες σχολιο.

(karlesg)

 
At 02 July, 2010 15:02 Anonymous MinO said...

Και μη χειρότερα να λέμε...
αυτό που με εξοργίζει ειναι η γαργάρα που γίνεται από όλα τα μέσα για το συγκεκριμένο θέμα... ΑΚΟΥ εκεί...να ξεκινουν αντι 1 Ιουλίου οι εγγραφές για τον απλό λαό στις 12 χωρίς όμως να πειράζουν τις καταληκτικές ημερομηνίες... Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία...

 
At 03 July, 2010 15:41 Anonymous iceage2609 said...

Ρε παιδια εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τι γινεται.Ποτε τελικα απογραφομαστε.
Το ΑΦΜ μου ληγει σε 1 οποτε μεχρι τις 12 πρεπει να απογραφω?Στις 12 θα ανοιξει να απογραφω?
Λεει απο την μια στο site '' Το σύστημα θα ανοίξει για όλους τους υπόχρεους στις 12 Ιουλίου 2010.''Μετά την καταληκτική ημερομηνία, δε θα γίνεται δεκτή η αίτησή σας''.
Μα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΩ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!! και μετα ερχεται και λεει στο ιδιο κειμενο...'' Το σύστημα θα ανοίξει για όλους τους υπόχρεους στις 12 Ιουλίου 2010.''
Ωραια λεω θα ανοιξει τοτε και αμεσως απο κατω λεει '' Οι καταληκτικές ημερομηνίες που σας έχουν ανακοινωθεί με τη σχετική εγκύκλιο παραμένουν σταθερές!!!!!!'' μα 12 ληγει πως θα αμου ανοιξει 12.....
Ειλικρινα ειμαι ηλιθιος πραγματικα...δεν ξερω πως να απογραφω......

 
At 03 July, 2010 16:36 Anonymous MinO said...

Φίλε μου iceage ο λόγος που τα χωνω είναι ακριβώς αυτός δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν μπερδέψει τον κόσμο για τα καλά

 
At 12 July, 2010 18:25 Anonymous Anonymous said...

Μετά το σημερινό πραγματικό σκάτωμα, από το μεσημέρι και μετά άρχισε να δουλεύει η απογραφή. Ομως, αντίθετα με αυτά που ορίζονται στην εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.18.22/1829/οικ.14321, όπου αναφέρεται ρητά ότι η απογραφή ξεκινάει για όλους στις 12 Ιουλίου 2010, το σύστημα στην ιστοσελίδα https://www1.gsis.gr/Apografi/ ΔΕΝ επιτρέπει να γίνει απογραφή σε όσους δεν λήγει το ΑΦΜ του σε "1".
Τι σκατά υλοποιούν οι έξυπνοι εκεί πέρα; Συστήματα που είναι αντίθετα με τις εγκυκλίους; Ποιός ευθύνεται που δεν μπορεί να κάνει την απογραφή ο κόσμος σύμφωνα με την εγκύκλιο και αφού έχουν πετάξει το μπαλάκι της υποχρεωτικής απογραφής στους υπαλλήλους; Ποιός ευθύνεται που τα συστήματα που υλοποιούν κάνουν ότι τους κατέβει;

 
At 12 July, 2010 20:04 Anonymous MinO said...

Τι να λέμε τώρα...

Από την μια κατανοώ το "κλείδωμα" στο 1 καθώς λήγει σήμερα η διορία υποβολής.

Αλλά από την άλλη ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ που η ευελιξία εφαρμόζεται μονομερώς.

Δεν υπάρχει δυστυχώς πρόβλεψη και οργάνωση .. και αυτο φάνηκε και σήμερα που έπεσε το σύστημα ....

 

Post a Comment

<< Home